Hoşgeldiniz  

Finike’de 236 Hastaya Evde Sağlık Hizmeti Verildi

Semih Köken | 10 Şubat 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Finike’de 236 Hastaya Evde Sağlık Hizmeti Verildi

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Finike Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri kapsamında 236 hastaya sağlık hizmeti verdi.

Finike'de 236 Hastaya Evde Sağlık Hizmeti Verildi, System.String[]
Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı  Finike Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri kapsamında 236 hastaya sağlık hizmeti verdi.

Finike Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri tarafından yatağa bağımlı halde olup hastaneye gelemeyecek durumda olan engelli, bakıma muhtaç hastalara sağlık hizmetleri evlerine götürülüyor. Hastalara fizyoterapist eşliğinde evde fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetinin de sunulduğu hizmet ile 2016 yılında 236 hastaya evde sağlık hizmeti verilirken, 2 binin üzerinde hasta da ziyaret edildi.

Hastalara fizyoterapi desteği veren Fizyoterapist Esin Çiftçi, “hastalarımızın yaşamsal faktörlerini sağlıklı olarak yerine getirebilmesi için ihtiyacı olan tüm hastalarımıza evlerinde ziyaret gerçekleştirip gerekli egzersizleri yaptırıyoruz. Bu ziyaretlerde hasta yakınlarına da hastalarına yönelik yapmaları gereken bilgiler konusunda eğitimler veriyoruz. Bu sayede hastalarımız daha kaliteli ve etkin sağlık hizmeti alırken hasta yakınlarımızda bilinçleniyor. Hasta ve hasta yakınlarının yüzlerinde oluşan mutluluk da biz sağlık çalışanlarının en büyük motivasyon kaynağı oluyor” dedi.

Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel Kurt ise “Hastanemiz evde sağlık hizmetlerini son derece önemsemektedir. 1 Uzman Hekim, 2 Hemşire, 1 Fizyoterapist, 1 Psikolog, 1 Sosyal Hizmet Uzmanı ve şoförden oluşan ekibimiz ile hizmetlerimiz aksatmadan devam etmekte. Hastalarımızın sağlık hizmetini her koşulda ve şartta eksiksiz alması temel amacımızdır. 2017 yılında bu hizmetimizi daha etkin ve yaygın bir şekilde devam ettirmeyi amaçlıyoruz.” –

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle