Hoşgeldiniz  

Feslikan Yaz Şenlikleri başlıyor

Semih Köken | 03 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Feslikan Yaz Şenlikleri başlıyor

KONYAALTI Belediyesi tarafından bu yıl 20’ncisi düzenlenecek Feslikan Yaylası Yaz Şenlikleri 5 Ağustos Cumartesi günü başlayacak.

 

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ulutekin, Basın Müdürü Songül Buldu, Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı Antrenörü Hasan Aydın ile düzenlediği basın toplantısında 2 gün sürecek Feslikan Yaylası Yaz Şenlikleri programı hakkında bilgi verdi.

 

Başkan Böcek, bu yıl 20’ncisi düzenlenecek Yaz Şenlikleri’nin 5- 6 Ağustos günlerinde yapılacağını belirtti. Şenliğin önceki yıllara göre daha renkli geçeceğini, tüm hazırlıkların tamamlandığını anlatan Başkan Böcek, izlemeye gelecek Antalyalıların 1850 metre yükseklikte üşümemeleri içinde yanlarında kalın kıyafetler getirmeleri uyarısında buldu.

 

Bu yılki şenliklerin 5 Ağustos Cumartesi günü saat 19.30’da Ankaralı Ayşe (Ayşe Dinçer) ve ‘Kuzeyin Oğlu’ lakabıyla ünlenen Volkan Konak’ın konserleriyle başlayacağını kaydeden Başkan Muhittin Böcek, Antalyalıların şarkılar eşliğinde keyifli dakikalar yaşayacağını söyledi.

 

Şenliklerin ikinci gününde ise geleneksel yağlı pehlivan güreşlerinin düzenleneceğini anlatan Muhittin Böcek, güreşlere 50’si başpevlivan olmak üzere toplamda 900 güreşçinin katılacağını ifade etti. Ata sporlarına önem verdiklerini, yaşatabilmek için de yoğun çaba gösterdiklerini anlatan Belediye Başkanı Muhittin Böcek, tüm Antalyalılar şenliklere davet etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle