Hoşgeldiniz  

Expo 2016’ya haziranda yıldız yağacak

Semih Köken | 25 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Expo 2016’ya haziranda yıldız yağacak

EXPO 2016 Antalya, haziran ayında dünyaca ünlü sanatçıları ağırlamaya devam edecek. Maroon 5, Status Quo, UB40, DJ Afro Jack ve Simply Red dünyaca listelerinde bir numara olan şarkılarını hayranlarıyla seslendirecek.
23 Nisan’dan bu yana Jose Carreras, Emma Shapplin, Level 42 ve Stomp grubunun konserlerine ev sahipliği yapan Expo 2016 Antalya’da haziran ayında da 5 konser ve 3 sahne gösterisi yer alacak. 1984 yılından bu yana varlığını sürdüren ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan İngiliz Simply Red grubu, 6 Haziran’da Turkcell Büyük Amfi Tiyatro’da sahne alacak. Onlarca albüm ve müzik ödülü sahibi grup, hit şarkılarını Expo 2016’da seslendirecek.
Grammy ödüllü Amerikalı Rock grubu Maroon 5’ın konseri ise 9 Haziran’da Kır Aktivite alanında olacak. Adam Levine, James Valentine, Jesse Carmichael, Mickey Madden ve Matt Flynn’dan oluşan grup, listelerde uzun süre bir numara kalan Sugar, Animals, One More Night gibi hit şarkılarıyla hayranlarının karşısına çıkacak.
DÜNYACA ÜNLÜ GRUPLAR SAHNE ALACAK
Şarkıları kadar enerjik sahne gösterileriyle de dikkat çeken İngiliz kökenli Status Quo’nun konseri ise 14 Haziran’da Kır Aktivite alanında olacak. Gitar ve voklade Francis Rossi, Rick Parfitt, bas gitarda ve vokalde John Edwards ile davul ve perküsyonda Matt Letley’in yer aldığı grup ‘In the Army’ parçasıyla biliniyor.
1978 yılında İngiltere’de kurulan reggae müzik grubu ‘UB 40’, 25 Haziran’da Kır Aktivite alanında konser verecek. ‘Red Red Wine’, ‘I Got You Babe’ gibi şarkılarla bilinen grup, 1993’te çıkardığı ‘Can’t Help Falling In Love With You’ adlı şarkılarının başarısının ardından, tüm dünya tarafından tanınmaya başladı.
Dünyanın sayılı DJ’leri arasında bulunan ve dünyanın en büyük sanatçılarına remix yapan DJ Afrojack’in konseri ise 26 Haziran’da Kır Aktivite alanında. 28 yaşındaki Hollandalı DJ, hip hop, electro house, tech house tarzında yaptığı müziklerle özellikle gençlerin beğenisini topluyor.
Dünyanın en önemli ateşli dans ve gösteri topluluğu Phoenix Fire Dancers grubunun muhteşem gösterisi ise 11-18 Haziran tarihlerinde Expo 2016 Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Laser, pyro ve ateşle gösteri yapan grup izleyenlere unutamayacakları bir gösteri sunacak. Akıl almaz illuzyon gösterilerini şovla birleştiren Magician Without Limits’in akıllara durgunluk verecek gösterisi ise 24 Haziran’da Kongre Merkezinde olacak.
Ömrünü seyyahlığa adayan Evliya Çelebi’nin hayatını anlatan Çelebi Müzikali her gün 11.00 -14.00 ve 21.00 saatlerinde Turkcell Büyük Amfi Tiyatro’da sahnelenecek. Dans ve müziğin, Anadolu ezgilerinin hem geleneksel hem de modern bir yorumlaması olan Çelebi Müzikali, kostümleri ve müzikleriyle çocuklar kadar büyüklerin de ilgisini çekecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle