Hoşgeldiniz  

Expo 2016’da türkü gecesi

Semih Köken | 27 Ağustos 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Yaşam A- A+

Expo 2016’da türkü gecesi

EXPO 2016 Antalya’nın yerli konserler serisinde Bozlak geleneğinin yeni kuşak temsilcisi İsmail Altunsaray ve Türk Halk Müziği sanatçısı Yavuz Bingöl sahneye çıktı.

Bozlak geleneğinin yeni kuşak temsilcilerinden Türk saz ve ses sanatçısı İsmail Altunsaray ve Türk Halk Müziği sanatçısı Yavuz Bingöl, Expo 2016 Antalya’nın yerli konserler serisinde dün akşam sahneye çıktı. Turkcell Büyük Amfi Tiyatro’da Gezegen Mehmet’in sunduğu gece de ilk olarak İsmail Altunsaray sahne aldı.

Neşet Ertaş ekolünün yeni kuşak temsilcilerinden Altunsaray, sahneye bağlamasıyla çıktı. Başta Neşet Ertaş’ın eserleri olmak üzere birçok türkü ve uzun hava seslendiren Altunsaray’a, hayranları büyük ilgi gösterdi. ‘Senin Yüzünden’, ‘Kız Senin’ gibi birçok türküyü seslendiren Altunsaray, konser sonrası dinleyicilerine teşekkür etti.

İsmail Altunsaray’dan sonra sahneye, Türk Halk Müziği sanatçısı ve aynı zamanda oyuncu da olan Yavuz Bingöl çıktı. Konserine, ‘Turnalara Tutunda Gel’ türküsüyle başlayan Bingöl, eski ve yeni şarkılarını Expo 2016 Antalya sergi alanındaki hayranları için söyledi. Birçok halk ozanının eserlerini seslendiren Bingöl, hayranlarından tam not aldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle