Hoşgeldiniz  

EXPO 2016’da çocuklar için renkli kortej

Semih Köken | 03 Mayıs 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Yaşam A- A+

EXPO 2016’da çocuklar için renkli kortej

ÇİÇEK ve Çocuk’ temalı Expo 2016 Antalya’da, gün boyu çocuklara yönelik onlarca aktivite yapılıyor. Expo’da günde 4 kez de Animasyon Ekibi renkli bir kortej yapıyor.

'CICEK VE COCUK' TEMALI EXPO 2016 ANTALYA'DA, GUN BOYU COCUKLARA YONELIK ONLARCA AKTIVITE YAPILIYOR. EXPO'DA GUNDE 4 KEZ DE ANIMASYON EKIBI RENKLI BIR KORTEJ YAPIYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)
23 Nisan’dan bu yana ziyaretçilerini ağırlamayı sürdüren Expo 2016 Antalya sergi alanında ‘Çiçek ve Çocuk’ temasına uygun olarak çocuklar için sayısız aktivite yapılıyor. Her gün 14.00-16.00-18.00 ve 21.00 saatlerinde animasyon ekibi Turkcell Expo Kulesi önünden başlayıp Torku Çocuk Adası’na kadar yürüyor. Kortejde EXPO 2016 Antalya’nın sevimli maskotları Ece-Efe başta olmak üzere, Keloğlan, tahta bacaklı cambazlar, çeşitli hayvanların maskotlarını giyen animatörler, çizgi film kahramanları yer alıyor. Bando eşliğinde yaklaşık 45 dakika süren korteje çocuklar da eşlik ediyor. Aileler ise kortejde yer alan maskotlarla çocuklarının bol bol fotoğrafını çekiyor.

EXPO 2016’DA ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCE BİTMİYOR

'CICEK VE COCUK' TEMALI EXPO 2016 ANTALYA'DA, GUN BOYU COCUKLARA YONELIK ONLARCA AKTIVITE YAPILIYOR. EXPO'DA GUNDE 4 KEZ DE ANIMASYON EKIBI RENKLI BIR KORTEJ YAPIYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Expo 2016 Antalya’da çocuklara özel etkinlikler bununla da sınırlı değil. Torku Çocuk Adası’nda gün boyu süren çocuk atölyeleri ve konsept grup çalışmalarına her gün yüzlerce çocuk katılıyor. Türk Hava Yolları Bilim ve Teknoloji Merkezi’nde de çocuklar bilimi ve teknolojiyi çeşitli deneyler ve görsel düzeneklerle öğrenme fırsatı buluyor. Restoranlar Sokağı arkasında yer alan çocuk faaliyet alanında şişme oyun parkurları ve geleneksel sokak oyunları da yine çocukların gün boyu keyifle vakit geçirdiği bir alan olarak öne çıkıyor. Kır aktivite alanında ise çocuklar lunapark oyunlarıyla eğleniyor. Expo 2016 Antalya sergi alanının en gözde mekanlarından biri olarak öne çıkan Osmanlı Bahçesi’nde büyükler kadar çocuklar içinde aktiviteler düzenleniyor. Nasreddin Hoca fıkraları, Karagöz Hacivat gösterisi, ortaoyunu ve meddah büyük bir ilgiyle izleniyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle