Hoşgeldiniz  

EXPO 2016 yönetimi VIP ve Basın Merkezi’nde yapılacak

Semih Köken | 26 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

BAKAN FARUK ÇELİKEXPO 2016 Antalya Ajansı’nın 37’nci Yönetim Kurulu Toplantısı, Ajans Yönetim Kurulu Başkanı ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik Başkanlığı’nda 25 Aralık Cuma günü Antalya’da yapılacak. Aksu İlçesi’ndeki sergi alanındaki yönetim kurulu toplantısı, EXPO 2016 Antalya projesi içinde yer alan ve Köy Enstitüleri mimarisinde yapımı tamamlanan VIP ve Basın Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Çelik, gün içinde Sergi Alanını gezip, çalışmaların sürdüğü projeleri yerinde görecek. Bin 121 dönümlük alanda EXPO Kulesi, Kongre Merkezi, EXPO Gölü, Yağmur Ormanları Serası, Tarım Müzesi gibi önemli yapıların inşaatı, günde bin 500 kişinin çalıştığı sergi alanında aralıksız sürüyor.

‘Çiçek ve Çocuk’ temasıyla gelecek yıl 23 Nisan’da 6 aylığına kapılarını açacak olan EXPO 2016 Antalya’nın VIP Binası ve Basın Merkezi 7 ayda tamamlandı. İki katlı ve 3 ayrı binadan oluşan Köy Enstitüleri mimarisindeki iki katlı merkezde, biri açık 4 VIP ağırlama salonu yeralıyor. Teknik altyapısı tamamlanan basın merkezinde ise brifing salonu, özel röportaj odaları ve basın koordinasyon merkezi ile çalışma ofisleri bulunuyor.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle