Hoşgeldiniz  

Expo 2016 Antalya’da Balon ve Dans Gösterisi

Semih Köken | 19 Eylül 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Yaşam A- A+

Expo 2016 Antalya’da Balon ve Dans Gösterisi

Orta Avrupa‘nın tek sanat balonu V.O.S.A Tiyatro topluluğu ve ünlü dans grubu Blaze, EXPO 2016 Antalya‘da gösteri gerçekleştirdi.

EXPO 2016 Antalya Ajansından yapılan açıklamaya göre, EXPO alanında metrelerce yükseklikten balonla dans gösterisi yapan V.O.S.A Tiyatro topluluğuna ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi.

Jakub Verdal liderliğindeki gösteride kullanılan görkemli sanat balonu 6,5 metre çapa ve 40 metre yüksekliğe ulaşıyor. 14 bin balona karşılık gelen bu helyum balon, gösteri sırasında ipler yardımıyla yerden iki kişi tarafından yönlendiriliyor. Balonun yerden yükselmesinin ardından havada asılı vaziyette şiirsel ve büyüleyici bir şov sergileyen akrobat, ilgiyle izlendi. Şov, bir akrobatın balonla gece rüyasını konu alıyor.

V.O.S.A Tiyatrosu, 30 Eylül‘e kadar her akşam EXPO Alt Meydan’da ziyaretçilerle buluşmaya devam edecek.

Dans gösterisi

Hip-hop ve break dans başta olmak üzere sokak dansının en renkli halini sahneye yansıtan Blaze grubu da, EXPO 2016’daki gösterileriyle büyük beğeni topladı. Birbirinden yetenekli 16 kadın ve erkek dansçıdan oluşan gruba, özellikle gençler tarafından ilgi gösterildi.

Dans ve ışık gösterisini birleştiren Blaze grubu, 28 Eylül‘e kadar ziyaretçiler tarafından izlenebilecek

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle