Hoşgeldiniz  

EVDE KAL KEMER SEN EVDE KAL

SEMİH KÖKEN | 02 Mayıs 2020 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

EVDE KAL KEMER SEN EVDE KAL

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını devam ederken, turizm sektörü salgın sonrası döneme hazırlanıyor. Kimi otelini yeniliyor kimi restaurantını elden geçiriyor kimide sahile platform koyarak sosyal mesafeyi hiçe sayıyor.

Parayı peşin verenler ise her işi yapıyor…

Oteline oda katmayı bir kenara bırakın sahile restaurant bile kurmakta hiçbir şüphe görmüyor bu arkadaşlarımız…

Yayın yapılınca da hemen encümeni toplayıp inşaattan 50 gün sonra göstermelik bir ceza yazıp olayı kapatma peşine düşüyorlar.

Bunlar maalesef Kemerde yaşanan acı gerçekler..

En acısı da birtakım gerçeklerin sümen altına alınması…

İşte bunlardan biride Merhum Okan Akman abimizin başına gelenler…

Oğluna ait dükkanı fırına kiraya veren Akman ailesi son bir yıldır Kemer Belediyesinin Tacizi altında ezilmiş büzülmüş ve bu Kalp Hastası olan tedavi gören Okan Akman ın vefatına kadar gitmiş…Çünkü Merhum Okan Akman ın oğlu Hamza Akman Yerel seçimler öncesi Kemer Belediyesinin Çamyuva sorumlusu ve sıkı bir Mustafa Gül taraftarı olması bu olayın buralara kadar gelmesinin tek sebebi..

İntikam ve hırs uğruna asarım keserim yıkarım diyerek o hasta insanı mezara sokanlara ne demeli bilmiyorum ama yapılan büyük bir terbiyesizlik ve densizlik..

Durum böyle iken birde taziye evinin önüne zabıta göndermek ise insanlık dışı hastalıklı bir ruh halinden başka bir şey olmasa gerek…

Bunları kim mi yaptı diyorsunuz işte malum Hoca nın eseri..Gurur duy bakalım hoca efendi eserinle olmayan vicdanınla seni baş başa bırakmak isterim ama her taşın altından da sen ve senin avenelerin çıkıyor.

Ama Şehzade  Osman efendiye bir bakın hele bitcoin gibi çalışıyor mübarek..Sezon yok ve hiç bir turist kemer semalarında bile dolaşmıyorken hazinesine kattıkları dudak uçuklatan cinsten..Bunların neler olduğunu zaten Kemerde dolaşan fısıltı gazetesi biliyor birde ben tekrar etmeyeyim..

İşin anlamadığım tarafı Kemer Belediyesinin yayın organı olan bir iki tefrika (gasete) nın bunları hiç mi hiç görmemesi…Adamlar sanki Belediyenin yayın organı gibiler helal olsun valla ama hazır başlamış kabarık faturaları Belediye nin muhasebesin dayarken şu kirli isimlerinizi de değiştiriverin çünkü artık zırnık kadar takmıyor sizi kimse….

EVDE KAL SEN KEMER EVDE KAL SENİ ADINA ŞEHZADE OSMAN ZATEN DIŞARDA GEREKİN YAPIYOR EVDE KAL KEMER SEN EVDE KAL

Ayışığı nın tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle