Hoşgeldiniz  

Ev sahibi itfaiyeye böyle dedi: Evim yanıyor, su sıkın

SEMİH KÖKEN | 25 Şubat 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Konyaaltı İlçesi Toros Mahallesi’ndeki 4 katlı Şahin Apartmanı’nın giriş katında, sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evin sahibi Alaattin Sağcan’ın hastanede bulunduğu sırada evde uykuda olan Kutluhan, Gökhan Sağcan kardeşler ile yabancı uyruklu gelinleri, komşuların uyarısıyla evden çıktı. Dumandan etkilenen ve hafif yaralanan 3 kişi, ambulanslarla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürüldü. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen 5 itfaiye ekibi, yarım saatlik çalışmanın ardından yangını söndürdü. Yangın nedeniyle ev kullanılamaz hale geldi. Evinin gözü önünde yandığını gören Alaattin Sağcan, polis ve itfaiye ekiplerine, “Hemen su sıkın, evim yanıyor” diye bağırdı.

Polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini tespit etmek için soruşturma başlattı.KONYAALTI ILCESI TOROS MAHALLESI'NDEKI 4 KATLI SAHIN APARTMANI'NIN GIRIS KATINDA, SABAH SAATLERINDE HENUZ BILINMEYEN BIR NEDENLE YANGIN CIKTI.(FOTO:BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle