Hoşgeldiniz  

Eto’o ile hayalleri gerçek oldu

Semih Köken | 12 Nisan 2016 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Eto’o ile hayalleri gerçek oldu

ANTALYASPOR antrenmanına katılan Ayık Yaşamda Buluşalım Derneği üyeleri, Eto’o ile fotoğraf çektirme hayalini gerçekleştirdi.
SPOR TOTO SUPER LIG'IN 29'UNCU HAFTASINDA ANTALYASPOR ILE GALATASARAY, CUMARTESI GUNU SAAT 16.00'DA ANTALYA ARENA'DA KARSILASACAK. KIRMIZI BEYAZLI TAKIM GALATASARAY MACININ HAZIRLIKLARINA, HASAN SUBASI TESISLERI'NDE GERCEKLESTIRDIGI ANTRENMANLA BASLADI.(FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)
Spor Toto Süper Lig’in 29’uncu haftasında Antalyaspor ile Galatasaray, cumartesi günü saat 16.00’da Antalya Arena’da karşılaşacak. Kırmızı beyazlı takım Galatasaray maçının hazırlıklarına, Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Portekizli Teknik Direktör Jose Morais, antrenman sahasında futbolcularıyla kısa süreli konuşmasında Galatasaray maçının önemini ve 3 puan kazanmaları gerektiğini anlattı.

Antrenmanda futbolcular iki gruba ayrıldıktan sonra Eto’o ve beraberindeki futbolcular yenilenme çalışması yaptı. İkinci gruptaki futbolcular da pas ile şut çalıştı. Antrenmana sakatlığı nedeniyle katılmayan Danilo, salonda çalıştı. Lazarevic ise uzun süren sakatlığın ardından takımdan ayrı koşu yaptı. Antrenmana izinli Serdar, Mbolhi ile sakat Chico katılmadı.

Antalyaspor’un antrenmanını, alkol madde bağımlılığından kurtulan ve sosyal hayata adaptasyon sürecini yaşayan Ayık Yaşamda Buluşalım Derneği (AYBUDER) üyeleri ziyaret etti. Dernek üyeleri, Antalyasporlu gülcü Samuel Eto’o ve diğer futbolcularla fotoğraf çektirdi. Dernek üyeleri ile futbolcular fotoğraf çekiminde ‘Uyuşma ayık kal. Çare var yalnız değilsin. Başka bir dünya mümkün’ yazılı dövizlerle, alkol ve madde bağımlılığından kurtulmaya dikkati çekti.
ANTALYASPOR ANTRENMANINA KATILAN AYIK YASAMDA BULUSALIM DERNEGI UYELERI, ETO'O ILE FOTOGRAF CEKTIRME HAYALINI GERCEKLESTIRDI.(FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)
Adaptasyon sürecinin bir aşaması olarak gördükleri ‘hayalini gerçekleştir’ sloganından yola çıkarak, Antalyaspor antrenmanını izlemek istediklerini belirten Eto’o hayranı dernek üyeleri, dünya yıldızı ile fotoğraf çektirmenin sevincini yaşadı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle