Hoşgeldiniz  

Esnaf temsilcilerinden Başkan Çetinkaya’ya ziyaret

Semih Köken | 25 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Esnaf temsilcilerinden Başkan Çetinkaya’ya ziyaret

ANTALYA’nın Kumluca İlçesi’nde esnaf örgütlerinin temsilcileri Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı ziyaret ederek, Şehirde Alışveriş Var Projesi hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Ticaret Borsası Başkanı Fatih Durdaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atacan Ertürk, Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kayhan ve Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hakkı Salur, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’ya ziyaret etti. Ziyarette 1 Haziran’da Antalya’da başlayacak Şehirde Alışveriş Var Projesi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan KUTSO Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Antalya Tanıtım AŞ tarafından il merkezi ve ilçelerde ticari ve ekonomik hayata katkı sağlamak ve şehre dinamizm katmak amacıyla çalışma başlatıldığını söyledi. 1 Haziran’da başlayacak projenin 77 gün süreceğini aktaran Başkan Günay, “Organizasyon kapsamında Antalya Ticaret ve Sanayi Odası projenin ana sponsorudur. Biz de alt gruplar olarak projenin Antalya’nın batısında Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde uygulanması, tanıtımı gibi konularda destekçisiyiz. Bu projeyle ilçelerimizdeki ticari hayatın hareketleneceğini, ticari döngünün hızlanacağı kanaatindeyiz. Çalışmalarımızda Kumluca Belediyesi ve ilçemizin dinamikleri olan sivil toplum örgütlerimizin de projemize destek vermesini istiyoruz” diye konuştu.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da projenin güzel bir düşünceyle ortaya çıktığını, uygulanmaya başlamasıyla ekonomik hayatın da hareketleneceğine inandığını söyledi. Projeye ellerinden gelen desteği vereceklerini aktaran Başkan Çetinkaya, “Bu tür organizasyonlar aynı zamanda birlik, beraberlik ve dayanışmaya da katkı sağlar. Güzel bir düşünce, inşallah ilçemize, bölgemize katkı sağlar” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle