Hoşgeldiniz  

Esnaf Odası’ndan protokol ziyareti

SEMİH KÖKEN | 11 Nisan 2014 | Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal ile yeni yönetim kurulu üyeleri, ilçe protokolünü ziyaret etti. Oda Başkanı Ünsal, yeni hizmet binasının açılışını 23 Nisan’da gerçekleştireceklerini söyledi

Geçtiğimiz ay Arslanbucak Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 10’uncu Olağan Genel Kurulu’ndaki seçimde, aldığı 468 oyla güven tazeleyen Oda Başkanı Bolat Ünsal ile yeni Yönetim Kurulu, ilçe protokolünü ziyaret etti. Esnaf Odası’nın ilk ziyaret durağı, Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu oldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cevheroğlu, Oda’nın yeni yönetimine başarılar diledi. Cevheroğlu ile Ünsal, Kemer esnafının sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Ünsal, Cevheroğlu’nu Oda olarak önümüzdeki günlerde tekrar ziyaret edeceklerini belirterek, esnafın sorunlarına yönelik çözümlerde işbirliği içinde olacaklarını kaydetti.

YENİ HİZMET BİNASI 23 NİSAN’DA AÇILACAK

Esnaf Odası daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen’e ziyarette bulundu. Bolat Ünsal ve Yönetim Kurulu üyeleri, Emniyet Teşkilatı’nın kuruluşunun 169’uncu yıldönümünü kutladı. Yeni Yönetim Kurulu üyeleri ile protokol üyelerini tanıştırma ziyareti, Belediye Başkanı Mustafa Gül ile devam etti. Oda üyeleri, üçüncü kez göreve seçilen Başkan Gül’e başarılar diledi. Oda Başkanı Bolat Ünsal, açılışı ertelenen yeni hizmet binasını 23 Nisan Çarşamba günü saat 14.00’da düzenlenecek törenle, açacaklarını ifade etti.

 

esnaf-odasindan-protokol-ziyareti22833d1b3f34b49a63c1

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle