Hoşgeldiniz  

Eski Başkan Yedisinde Dualarla Anıldı

Semih Köken | 10 Ocak 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Eski Başkan Yedisinde Dualarla Anıldı

emer Belediyesi eski ve ilk başkanı Merhum Mehmet Emin Minta, vefatının yedinci gününde dualarla yad edildi. 
Merhum Mehmet Emin Minta için Kemer Belediyesi tarafından Kemer Huzur Cami bahçesinde düzenlenen yemekli mevlidi-şerif programına, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcıları, Ahmet Can, Kemal Yüksel, Semih Top ve Nuray Minta, Kemer Belediyesi personeli, eski siyasiler, siyasi parti temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı. 
Kemer Huzur Camide, Kemer Müftüsü Ayhan Ermiş ve birçok hocanın okuduğu Yasin-i Şerif ve duaların ardından davetlilere Et, Pilav, Salata, Keşkek, Çorba ve Tatlı ikram edildi. 
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül yaptığı açıklamada; “Kemer’in ilk Belediye Başkanı olan ve 1986-1994 yılları arası, 2 dönem bu görevi yerine getirerek Kemer’imize hizmet etmiş olan Mehmet Emin Minta’yı geçtiğimiz günlerde kaybetmenin üzüntü içerisindeyiz. Kendisini şükran ve minnetle anarak, Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve tüm Kemer Halkına başsağlığı dilerken bu gün Belediyemiz tarafından organize edilen Mevlidi- Şerif’in hayırlara vesile olmasını dilerim. Dedi3 (1) 4

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle