Hoşgeldiniz  

Eşinin öldüğünden haberi yok

Semih Köken | 09 Eylül 2015 | Gündem A- A+

Bindikleri sürat teknesine bağlı paraşütün ters rüzgar nedeniyle denize düşmesi sonucu Rus Elena Chumaev yaşamını yitirdi, eşi Ivan Chumaev yaralandı. Eşinin ölümünden henüz haberi olmayan Chumaev, “Ne söyleyebilirim ki? Şu an durumum çok kötü, eşimin nerede olduğunu bilmiyorum. Hiçbir yakınımla irtibat kuramadım” dedi.

**

Kemer İlçesi’ne bağlı Beldibi mevkisinde tatil yapan Rus 29 yaşındaki Elena Chumaev ve eşi 36 yaşındaki Ivan Chumaev, 4 yıldızlı bir otelin sahilinde dün saat 11.00 sıralarında sürat teknesine bağlı paraşüte bindi. Çiftin paraşütü havalandıktan bir süre sonra ters rüzgar nedeniyle denize düştü. Tekne kaptanı İsmet Ö., turistlerin bağlı olduğu paraşütün ipini kesti ve çifti tekneye alarak kıyıya çıkardı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Elena Chumaev’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralanan Ivan Chumaev ise ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürüldü.

‘EŞİMİN NEREDE OLDUĞUNU BİLMİYORUM’
Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği’nde tedavisi süren Ivan Chumaev’in hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi. Eşinin öldüğünden haberi olmayan Chumaev, “Ne söyleyebilirim ki? Şu an durumum çok kötü, eşimin nerede olduğunu bilmiyorum. Hiçbir yakınımla irtibat kuramadım” diyerek gözyaşı döktü.

TEKNE KAPTANI VE YARDIMCISI SERBEST
Düşmeye bağlı yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde ezikler bulunan Chumaev’in 2 gün daha hastanede gözetim altında tutulacağı açıklandı. Elena Chumaev’in cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Jandarma tarafından gözaltına alınan tekne kaptanı İsmet Ö. ve yardımcısı Çağlar Ç., çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle