Hoşgeldiniz  

Erzurum Türküleri mest etti

Semih Köken | 15 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Erzurum Türküleri mest etti

Büyükşehir Belediyesi Kültür Konserleri’nde Erzurum Türküleri rüzgarı esti. Mükerrem Kemertaş’ın oğlu Tuncay Kemertaş sevilen Erzurum Türkülerini seslendirdi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür Konserleri’nde sevilen Anadolu ezgilerini Antalyalılarla buluşturmaya devam ediyor. Antalyalı müzikseverlerin ilgi ile takip ettiği Kültür Konserleri’nde bu kez Erzurum Türküleri kulakların pasını sildi. AKM Aspendos Salonu’nda düzenlenen konsere Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Zülfü Çelik, Erzurum Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Taner Köroğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

TÜRKÜLER HEP BİR AĞIZDAN SÖYLENDİ

Özellikle uzun havaların icrası ve benzersiz ses rengiyle usta TRT Sanatçısı Mükerrem Kemertaş’ın oğlu Tuncay Kemertaş sevilen türküleri Antalyalılar için seslendirdi. “Tutam Yar Elinden Tutam”, “Huma Kuşu”, “Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem” gibi sevilen türkülere izleyiciler hep bir ağızdan eşlik etti. Konserin sanat yönetmenliğini Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı THM Bölüm Başkanı Nihat Akçer’in yaptı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle