Hoşgeldiniz  

Erzurum Milli Eğitim Müdürü Antalya’ya atandı

Semih Köken | 30 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Erzurum Milli Eğitim Müdürü Antalya’ya atandı

ANTALYA İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan vekaleten atandı.

Osman Nuri Gülay, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde 9 yıl görev yaptıktan sonra geçen ocak ayında Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’ne atandı. Bu göreve vekaleten Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Tevke getirildi. Tevke’nin yaklaşık 5 aydır yürüttüğü bu göreve, Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan vekaleten atandı.

Yüksel Arslan, atamanın ardından Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü internet sitesinden veda mesajı yayımladı. Arslan, görevi süresince başarının bir ekip işi olduğu bilinciyle, hak, hakikat ve adalet ölçüleri içinde olmaya azami derecede özen ve hassasiyet göstererek çalıştığını söyledi. Çalışma arkadaşlarının her zaman yardımlarını ve desteklerini gördüğünü belirten Arslan, “Tüm personelimizle el ele vererek, bu kısa sürede dahi olsa önemli ve güzel işler başardığımıza inanmaktayım. Eğitim camiasına hizmet etmiş olmanın gururunu her zaman yaşayacağım” dedi. Arslan, görev süresince destek veren herkese de teşekkür etti.

ARSLAN KİMDİR?

1970 yılında Çanakkale’nin Bayramiç İlçesinde doğan Yüksel Arslan, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden 1993 yılında mezun oldu. Çeşitli okullarda öğretmen ve müdür olarak görev yapan Arslan, 2009 yılında Sivas Zara İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. 20 Mart 2014 tarihinden bu yana da Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Arslan, evli ve iki çocuk babası.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle