Hoşgeldiniz  

Erdal Tontu ATSO temsilcisi oldu

SEMİH KÖKEN | 16 Haziran 2014 | Gündem, Siyaset A- A+

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Kemer Temsilciliği’ne aynı zamanda ATSO Meclis Üyesi olan Erdal Tontu atandı.


Konuya ilişkin açıklamada bulunan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, “ATSO Yönetim Kurulu, aldığı kararla ATSO Kemer temsilcisi olarak 02.06.2014 tarihinden itibaren Sayın Erdal Tontu’yu atadı.

Batu’ya teşekkür, Tontu’ya başarılar

Kemer, geçmiş süreçte yoğun işbirliğinde bulunduğumuz ve güzel projeler ortaya koyduğumuz bir temsilciliğimiz. Bu çalışmalarda geçmiş dönem temsilcimiz Sayın Kadir Batu’nun da yoğun emekleri oldu, kendisine teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki süreçte Sayın Tontu, turizm sektöründen bir temsilci olarak ATSO meclis üyesi olmasının da verdiği avantajla bu bayrağı en iyi şekilde taşıyacaktır. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Budak’dan üyelere: “ATSO, sizin sesinizdir”

Temsilciliklerle ilişkilerin daha da yoğunlaştırılacağını kaydeden Başkan Budak, “Temsilciliklerimiz ve oradaki üyelerimizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemli. Eğitim programlarımızı, projelerimizi üyelerimizin önerileri ile şekillendiriyoruz. Üyelerimizden ATSO’dan beklentilerini ve önerilerini paylaşmak için temsilciliklerimizi etkin şekilde kullanmalarını, ATSO’yu kendi sesleri olarak görmelerini istiyorum” dedi.


 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle