Hoşgeldiniz  

Engelli Genç Kızdan Başkan Gül’e Övgü Dolu Sözler

Semih Köken | 27 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Engelli Genç Kızdan Başkan Gül’e Övgü Dolu Sözler


Antalya’nın Kemer İlçesi Göynük Mahallesi Beldibinde yaşayan 20 yaşındaki engelli Hatice Göbet Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e ithafen duygularını ifade ettiği yazısını başkana teslim etti.
Hatice Göbet’i bu gün Beldibinde evinde ziyaret eden Başkan Gül, Hatice ve ailesi ile sohbet ederek, bu anlamlı hediye için Hatice’ye teşekkür etti.
Hatice Göbet Kemer Belediye Başkanı için yazdığı duygu dolu sözler;
Kemer çıktığı bu zorlu yolda Mustafa Gül adıyla kendinden övgüyle söz ettirmiş ve herkesin hayran kaldığı bir ilçe olmuştur. İyi yüreği, cesareti, çalışkanlığı ve dürüstlüğüyle Beldibi’ne sahip çıkmış temiz, huzurlu, güvenli bir Beldibi için gece gündüz çalışmıştır. Beldibi halkı huzurla yaşıyorsa, çocuklar parklarda güvenle oynuyorsa, unutulmaya yüz tutmuş Beldibi geleceğe umutla bakıyorsa onun sayesinde.” Emeğini çabasını yüreğiyle ortaya koymuş. Huzuru iyilik yapmakta bulmuş. Gece gündüz Nasıl faydalı olurum diye düşünüp durmuş.
Adımlarını karanlıkla atıp haklına Mutlu günler sunmuş.
Kemer daha nice uzun yıllar yükselmeye devam edecek ve yapılan her başarılı çalışmanın altında Mustafa Gül imzası olacaktır.
Sizinle gurur duyuyoruz. Beldibi Halkı Başkanımıza minnettardır.
Başkan Mustafa Gül çok duygulandığını ifade ederek Hatice kızımıza daha önce tekerlekli sandalye hediye etmiştik. Kızımızın bize hazırladığı hediye bizleri duygulandırdı ve gururlandırdı. Kendisine teşekkür ederim. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle