Hoşgeldiniz  

Enç, Toplu Ulaşım Araçlarıyla ‘Yola Devam’ Dedi

SEMİH KÖKEN | 05 Haziran 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Otobüste Vekil Var!
AK Parti Milletvekili ve Adayı Gökçen Özdoğan Enç, seçim çalışmalarını toplu ulaşım araçlarında sürdürdü. Enç, programlara giderken de Antray ve halk otobüsünü kullandı. Dört gündür Muratpaşa ilçesinde kilometrelerce yürüyerek ev ve işyeri ziyaretleri yapan Milletvekili Enç, Antray ve halk otobüslerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Duraklarda otobüs ve tramvay bekleyen vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Enç; “Sizlerin şikâyetlerini dinleyip, yardımcı olmak için buradayım. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel döneminde yapılan Antray her gün binlerce yolcu taşıyor. Antray, 2. Etap Havalimanı- EXPO hattının yapımı için çalışmalar devam ediyor. 3. Etap olarak da Varsak- Otogar- Hastane güzergâhında yapılması planlanmaktadır” dedi.

“5 Yıl ‘Lay Lay Lom’la Geçti”
Seçim çalışmalarında toplu ulaşım araçlarını tercih eden Milletvekili Enç; otobüs ve tramvayda vatandaşların ilgi odağı oldu. Yapılan hizmetlerden dolayı Milletvekili Enç’e teşekkür eden vatandaşlar, “Menderes Türel başkana Antray’dan dolayı teşekkür ederiz. Gitmek istediğimiz yere hızlı ve rahat bir şekilde gidiyoruz. Ayrıca, ilk defa Antray’da bir milletvekili görüyoruz. Halkın içinde olduğunuz için sizi kutluyor ve alkışlıyoruz” diye konuştu. Akaydın döneminde Antalya’nın 5 yıl kaybettiğini söyleyen Milletvekili Enç, “Akaydın, ‘Lay Lay Lom belediyeciliği’ ile Antalya’ya 5 yıl kaybettirdi. Bira festivalleri ve çiçek-böcek işleri ile 5 yılı geçirdi” şeklinde konuştu.

Muratpaşa ilçesinde esnaf ziyaretleri yapan Milltvekili Enç’e Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Bozdemir, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Barçin, Muratpaşa Meclis Üyesi Bengül Hatipoğlu ve partililer eşlik etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle