Hoşgeldiniz  

EN ANLAMLI PLAKET

Semih Köken | 24 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Spor, Turizm, Yaşam A- A+

EN ANLAMLI PLAKET

Özel Sporcular Masa Tenisi  1 ve 2. Bölge Şampiyonası’nda

En anlamlı plaket

Kemer Limak Limra Otel’de düzenlenen Özel Sporcular Masa Tenisi  1 ve 2. Bölge Şampiyonası açılış töreni gerçekleştirilirken, törene Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın da katıldı.

Gecede Özel Sporculara verdiği destekten dolayı Kemerli İş Adamı Özgür Kurga’ya bir teşekkür plaketi verildi. Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu, 81 ilde teşkilatı bulunan , 17 bin lisanslı sporcusu ve 420 spor kulübü ile Türkiye’nin en büyük spor federasyonları arasında yer alıyor.

Benim için en anlamlı plaket

Özel sporculara verdiği destekten dolayı Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın’dan bir teşekkür plaketi alan Özgür Kurga yaptığı açıklamasında, “ Birçok yerden bu tür plaketler alıyorum ama bu plaketin bende önemi çok büyük. Özel Sporcular Spor Federasyonumuzun çalışmalarını ve başarılarını takdirle izliyorum. Onlarla olmak ve onların bu mutluluğunu görmek beni çok memnun ediyor. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

Engelli bireyler son 13 yılda altın çağını yaşamaktadır!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu As Başkanı Aydın Koç da yaptığı açıklamasında, Kemer’de kendileri ile çok yakından ilgilenen ve özel sporcular ile hep beraber olan Kemerli İş Adamı Özgür Kurga’ya teşekkür ederek federasyon çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Aydın Koç “ Özel Sporcular Spor Federasyonumuzun en büyük amacı;  spor yolu ile zihinsel engelli bireylere rehabilitasyon, toplumla entegre ve başarma duygularını kamuyu ile paylaşmaktır. Federasyonumuz bünyesinde; Atletizm, Basketbol, Binicilik,Bisiklet,Bocce,Bowling,Jimnastik, Futbol,Futsal,Kayak,Masa Tenisi,Tenis,Voleybol ve yüzme branşları olmak üzere 14 ayrı branşta hizmet sunmaktadır. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Engelli bireyler son 13 yılda altın çağını yaşamaktadır. Eğitim, sağlık, evde bakım hizmeti ve spor hizmeti ile tüm engelleri kaldırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kemer’de bizlere ev sahipliği yapan ve bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan Kemerli hayırsever iş Adamı Özgür Kurga beyefendiye çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Şampiyona Cumartesi günü sona erecek!

Özel Sporcular Masa Tenisi  1 ve 2. Bölge Şampiyonasına , 110 spor kulübünden 107 bayan, 189 erkek sporcu katılıyor. Müsabakalar, otizm, down sendromlu ve mental olmak üzere üç kategori ve farklı yaş gruplarında yapılıyor. Kategorilerinde dereceye giren ilk iki sporcunun, Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanacağı şampiyona, 27 Şubat Cumartesi günü sona erecek.bakan_plaket1bakan_plaket2

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle