Hoşgeldiniz  

Emniyet Müdürü Karayakalı Başkan Gül’ü Ziyaret Etti

Semih Köken | 14 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Emniyet Müdürü Karayakalı Başkan Gül’ü Ziyaret Etti

Antalya Konyaaltı Emniyet Müdürlüğü Müdür Yardımclığından Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Tevfik Karayakalı , Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret etti.
Göreve geldiğinden itibaren bir taraftan değişen Kemer’i tanımaya çalışan Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı bir taraftan da ziyaretler gerçekleştirmektedir. Bu ziyaretler kapsamında Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret eden, Türkiye’nin en önemli Turizm ilçelerinden biri olan Kemer’de de görev yapması ve yeniden buraya atanmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Tevfik Karayakalı; “Çalışma arkadaşlarımla birlikte İlçemize gelen Turistlerin ve vatandaşlarımızın güvenliğini en iyi şekilde yapmak için çalışacağız” dedi.
Kemer hakkında genel bilgiler veren Başkan Mustafa Gül; ” İlçemizin güvenliği ve huzuru konusunda emniyet mensuplarımıza büyük görevler düşüyor. Kemer Belediyesi olarak bu konuda gerçekleşecek her projede emniyetimizle dayanışma içinde olacağız. Müdürümüze yeni görevinde başarılar dileriz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle