Hoşgeldiniz  

EMITT’te Kemer standına yoğun ilgi

Semih Köken | 28 Nisan 2023 | Antalya Haber, Ekonomi, EXPO 2016, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Siyaset A- A+

EMITT’te Kemer standına yoğun ilgi

26. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın 3’üncü gününde Kemer standına vatandaşların ilgisi devam etti.

Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Emin Gül ve Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Ali Acar, Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV), Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) yöneticileri ve Kemerli turizmciler tanıtım çalışmalarına devam etti.

Çok sayıda turizm acentesinin temsilcisi ile birebir görüşmeler yapan Başkan Yardımcısı Emin Gül, “Kemer, fuar alanının en çok ilgi gören standı oldu. Gelen herkes standımızın tasarımını ve aktiviteleri çok beğendiklerini ifade etti. Acentelerle yaptığımız ikili görüşmeler de son derece verimli geçti. Başkanımız Sayın Necati Topaloğlu’nun sürdürmüş olduğu ikili görüşmelerin de sonuçlarını alıyoruz. Bu sezon Kemer adına her şey çok güzel olacak” dedi.

KEMER’İ ÇOK BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TANITTIK

KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez, “Kemer, İstanbul EMITT Fuarı’na renk kattı. Kemer’imizi çok başarılı bir şekilde tanıttığımıza inanıyoruz. Kemer Belediyesi’nin önderliğinde hazırlanan Kemer’e özel stantta tüm STK’lar olarak emek verdik. Karşılığında da çok güzel dönüşler aldık. Kemer’imize yakışan bir fuar oldu. Bu anlamda Kemer Belediye Başkanımız Sayın Necati Topaloğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi sanatçı Furkan Üstündağ’ın mini konserini sürdürdüğü stant alanında deniz kızı konsepti ve DJ performanslar da ilgi görmeye devam etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle