Hoşgeldiniz  

Emeklilere özel tatil kampanyası başladı

Semih Köken | 29 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Emeklilere özel tatil kampanyası başladı

Ayda 101 liraya tatil yapma imkanı bulan TÜED’e üye emekliler, ilk olarak Alanya’yı tercih etti. Emeklileri, Gaizpaşa Alanya Havalimanı’nda TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün karşıladı.

Emeklilere, tatil kampanyası başladı. Ayda 101 liraya tatil yapma imkanı bulan emekliler ilk olarak Alanya’yı tercih etti.

Türkiye Emekliler Derneği’nin (TÜED) imzaladığı protokolle tatil imkanı elde eden emekliler, Gazipaşa Alanya Havalimanı üzerinden Alanya’ya geldi. Emekliler, Gazipaşa Havalimanı’nda Dernek Genel Başkanı Kazım Ergün ve turizm acentesi sahibi Çiğdem Taşar tarafından karşılandı.

TÜED ile emekli olan vatandaşlara tatil imkanı sağlamak için projeyi hazırladıklarını bildiren proje koordinatörlerinden turizm acentesi sahibi Çiğdem Taşar, şu açıklamalarda bulundu:

Emeklilerimiz sürekli doktor kontrolünde olacaklar. Kalp rahatsızlığı veya tansiyon rahatsızlığı olan misafirlerimiz mutlaka kontrol altında olacaklar. Türkiye’deki 11 milyon 800 bin emekliden yüzde 20’si ömrü boyunca bulunduğu il ve ilçe dışına çıkamıyor. Yüzde 70’i ise ömrü boyunca hiç tatile çıkamıyor. Bu kişilere uygun fiyatlarla, uygun tatil fırsatları sağlıyoruz. 2017 yılı boyunca 960 bin üyesi bulunan TÜED’in 100 bin emeklisini tatile getirmeyi hedefliyoruz. 4 gece 5 gün olan paketin toplam bedelinin 555 lira ve bu fiyat üzerinden emeklilerimize 5 taksit imkanı sağlıyoruz.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle