Hoşgeldiniz  

Emekli muhasebeci evinde bıçaklandı

Semih Köken | 12 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Emekli muhasebeci evinde bıçaklandı

ANTALYA’da emekli muhasebeci 59 yaşındaki Şevket Bülbül, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından evinde boğazından bıçaklanarak öldürüldü.
ANTALYA'DA EMEKLI MUHASEBECI SEVKET BULBUL, KIMLIGI HENUZ BELIRLENEMEYEN KISI YA DA KISILERCE EVINDE BOGAZINDAN BICAKLANARAK OLDURULDU.(FOTO:YUSUF UNAL/ANTALYA-DHA)
Merkez Muratpaşa İlçesi Kışla Mahallesi Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi’ndeki olay, saat 03.00 sıralarında meydana geldi. 52’nci Sokak’taki 5 katlı Ay Apartmanı’nın 4’üncü katında oturan emekli muhasebeci Şevket Bülbül, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce boğazından bıçaklandı. Yaralı halde merdivenlerden inerek sokağa çıkan Bülbül, yoldan geçen araçları durdurmaya çalışarak yardım istedi. Çığlıkları duyan çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. Yaklaşık 200 metre ilerideki otobüs durağına kadar giden Bülbül, tekrar oturduğu apartmanın önüne gelerek yere yığıldı.

Sağlık ekiplerinin müdahalesi ardından ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdüğü Şevket Bülbül, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Bir süreden bu yana Kaleiçi Yat Limanı’nda günübirlik tur teknesinde çalıştığı belirtilen Bülbül’ün censedi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Soruşturma başlatan polis, bölgedeki güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye aldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle