Hoşgeldiniz  

Eğitimiş Sendikası Temsilcileri, Başkan Gül’ü Ziyaret Etti

Semih Köken | 30 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Eğitimiş Sendikası Temsilcileri, Başkan Gül’ü Ziyaret Etti

Kemer Eğitimiş sendikası İlçe temsilciliği başkanı Arif Demirtaş ile yönetimi, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti.
Eğitimiş Sendikası Başkanı Arif Demirtaş ziyaret sırasında; Çalışmalarınızı sendika olarak takdir ediyor ve sizi ziyaret etme fırsatımız ancak oldu. Öncelikle bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Projelerinizi sendika olarak izliyoruz. Okullara ve eğitim kurumlarına vermiş olduğunuz destekleri yakından takip ediyoruz. Sendikamızın amacı, kurallar çerçevesinde eğitimi geliştirmek, öğretmenlerimizin ve eğitim sektöründe görev yapan emekçilerin çalışma koşullarının iyileştirilmesidir. Dedi
Başkan Mustafa Gül’de ; “Öncelikle sendikanız hayırlı olsun. Eğitime ve okullarımıza ayrı bir önem vermekteyiz. Okullarda çevre düzenlemesi ve parke taşı yapıldı. Sendikanızın çalışmalarında da elimizden gelen desteği veririz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.
Görüşmenin ardından Eğitimiş Kemer Şubesi Başkanı Arif Demirtaş çalışmalarından dolayı Başkan Mustafa Gül’e bir demet çiçek ve bir de plaket takdim etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle