Hoşgeldiniz  

Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yetki belgesi

Semih Köken | 21 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yetki belgesi

ANTALYA Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, ‘Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Yetki Belgesi’ almaya hak kazandı.
ANTALYA KAMU HASTANELERI BIRLIGI'NE BAGLI ANTALYA EGITIM VE ARASTIRMA HASTANESI, 'AMELIYATHANE HEMSIRELIGI SERTIFIKALI EGITIM PROGRAMI UYGULAMA YETKI BELGESI' ALMAYA HAK KAZANDI.(NECAT YILMAZ)(FOTO:ANTALYA-DHA)

Sağlık Bakanlığı tarafından, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ‘Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Yetki’ belgesi verildi. Uygulanacak sertifikalı eğitim programıyla, ameliyathane ilkeleri konusunda etkin, verimli, bilgi, beceri ve donanımına sahip olan, bunları çalışma alanlarına yansıtabilen hemşirelerin yetiştirilmesi ve profesyonel başarılarının belgelendirilmesi amaçlanıyor.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2008 yılında beri ‘Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Programı’ uygulandığını, programa katılan 197 hemşirenin eğitimlerini başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazandığını söyledi. Prof. Dr. Yılmaz, ‘Ameliyathane Hemşireliği Sertifikasyon Programı’nı da en geç ekim ayında gerçekleştirmeyi planlandıklarını, ayrıca hastaneye başka alanlarda da sertifikasyon programları verilmesi için çalışma yürüttüklerini ifade etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle