Hoşgeldiniz  

EFE GÖZ YAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Semih Köken | 08 Haziran 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

EFE GÖZ YAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Havuzda boğulan Efe toprağa verildi


Antalya’nın Kemer İlçesi’nde dün teyzesiyle birlikte bir arkadaşının doğum günü kutlaması için gittiği sitede, havuzda boğulan 4 yaşındaki Efe Çelik, toprağa verildi.

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde dün teyzesiyle birlikte bir arkadaşının doğum günü kutlaması için gittiği sitede, havuzda boğulan 4 yaşındaki Efe Çelik’in cenazesi gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Havuzda boğulan Efe, toprağa verildi
Kemer’in Arslanbucak Mahallesi’nde dün eniştesinin güvenlik görevlisi olarak çalıştığı siteye teyzesi Nesrin Özkara ile birlikte giden Efe Çelik, burada arkadaşının doğum günü kutlamasına katılmak için beklemeye başladı. Bu sırada diğer çocuklarla birlikte serinlemek için sitenin havuzuna giren Efe Çelik’in bir süre sonra su yüzeyinde hareketsiz durduğu fark edildi. 1 metre 40 santimlik havuzdan çıkarılan Efe, çağrılan ambulansla ilçe merkezindeki özel bir hastaneye götürüldü. Kalbi duran Efe Çelik, doktorların tüm çabasına karşın yaşama döndürülemedi.

Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından Efe Çelik’in cenazesi ailesine teslim edildi. Kemer’e getirilen Efe Çelik için Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Kemer Belediye Başkanı MHP’li Mustafa Gül, başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri ve yakınları katıldı. Cenaze namazı öncesi anne Perihan Çelik, oğlunun tabunun başına giderek uzun süre ağladı. Tek çocuğunu kaybeden ve 5 aylık hamile olduğu belirtilen anne Çelik, cenaze namazı başlayana kadar tabutun başından ayrılmadı. Daha sonra öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Efe Çelik’in cenazesi Arslanbucak Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Defin işleminin ardından baba Mustafa Çelik, taziyeye gelenlere “Hem onun için hem de bize sabırlı olabilmemiz için dua edin” dedi.

 

 

ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE DUN TEYZESIYLE BIRLIKTE BIR ARKADASININ DOGUM GUNU KUTLAMASI ICIN GITTIGI SITEDE, HAVUZDA BOGULAN 4 YASINDAKI EFE CELIK, TOPRAGA VERILDI. (EFE VE BABASI MUSTAFA CELIK) (FOTO:KEMER-DHA)

ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE DUN TEYZESIYLE BIRLIKTE BIR ARKADASININ DOGUM GUNU KUTLAMASI ICIN GITTIGI SITEDE, HAVUZDA BOGULAN 4 YASINDAKI EFE CELIK, TOPRAGA VERILDI. (EFE'NIN BOGULDUGU HAVUZ) (FOTO:LEVENT YENIGUN/KEMER-DHA)

ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE DUN TEYZESIYLE BIRLIKTE BIR ARKADASININ DOGUM GUNU KUTLAMASI ICIN GITTIGI SITEDE, HAVUZDA BOGULAN 4 YASINDAKI EFE CELIK, TOPRAGA VERILDI. MUSTAFA CELIK (ONDE MAVI TISORTLU) OGLUNUN TABUTUNU GOZLASI DOKEREK TASIDI. (FOTO:LEVENT YENIGUN/KEMER-DHA)
ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE DUN TEYZESIYLE BIRLIKTE BIR ARKADASININ DOGUM GUNU KUTLAMASI ICIN GITTIGI SITEDE, HAVUZDA BOGULAN 4 YASINDAKI EFE CELIK, TOPRAGA VERILDI.(FOTO:LEVENT YENIGUN/KEMER-DHA)

ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE DUN TEYZESIYLE BIRLIKTE BIR ARKADASININ DOGUM GUNU KUTLAMASI ICIN GITTIGI SITEDE, HAVUZDA BOGULAN 4 YASINDAKI EFE CELIK'IN CENAZE NAMAZI ONCESI ANNE PERIHAN CELIK, OGLUNUN TABUNUN BASINA GIDEREK UZUN SURE AGLADI. (FOTO:LEVENT YENIGUN/KEMER-DHA)

ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE DUN TEYZESIYLE BIRLIKTE BIR ARKADASININ DOGUM GUNU KUTLAMASI ICIN GITTIGI SITEDE, HAVUZDA BOGULAN 4 YASINDAKI EFE CELIK, TOPRAGA VERILDI.(FOTO:KEMER-DHA)

ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE DUN TEYZESIYLE BIRLIKTE BIR ARKADASININ DOGUM GUNU KUTLAMASI ICIN GITTIGI SITEDE, HAVUZDA BOGULAN 4 YASINDAKI EFE CELIK, TOPRAGA VERILDI.(FOTO:KEMER-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle