Hoşgeldiniz  

Ece-Efe okullarda EXPO 2016’yı tanıtıyor

Semih Köken | 18 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Gelecek yıl 23 Nisan’da “Çiçek ve çocuk” temasıyla kapılarını açacak olan Türkiye’nin ilk EXPO’su EXPO 2016 Antalya’nın maskotları Ece-Efe okullarda öğrencilere EXPO’yu tanıtıyor. Yoğun ilgi gören tanıtımlarda öğrencilere tohum kart ve EXPO kartpostalları dağıtılıyor.

 

EXPO 2016 Antalya Ajansı Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörlüğü’nün İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğinde yürüttüğü tanıtım çalışmaları kapsamında Antalya merkez ve ilçelerindeki ilkokul ve ortaokullarda EXPO 2016’nın tanıtımı yapılıyor.

Çalışmalar kapsamında Muratpaşa İlçesi’ndeki Faruk Tugayoğlu İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine EXPO 2016 anlatıldı. Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörlüğü uzmanları öğrencilere EXPO 2016’da çocuklara yönelik tasarlanan çocuk adası, çocuk bilim ve teknoloji merkezi gibi alanlar hakkında bilgi verdi. Tanıtımın ardından öğrencilere EXPO 2016 kartpostalları, tohum kâğıt ve Ece-Efe maskeleri dağıtıldı.

Okul etkinliğine EXPO 2016’nın sevimli maskotları Ece-Efe de katıldı. Öğrenciler Ece-Efe ile bol bol fotoğraf çektirirken, EXPO 2016 Antalya’nın jingle müziği eşliğinde dans etti.

EXPO 2016’da en çok çocuk adasını ve ülke bahçelerini merak ettiklerini söyleyen öğrenciler, EXPO 2016’nın açılacağı 23 Nisan tarihini merak ve heyecanla beklediklerini söylediler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle