Hoşgeldiniz  

Ece-Efe, Başkent’te

Semih Köken | 04 Mart 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Yaşam A- A+

Ece-Efe, Başkent’te

EXPO 2016 Antalya’nın sevimli maskotları Ece-Efe, Ankara’daki okullarda Türkiye’nin ilk EXPO’sunun tanıtımını yapıyor. Sevimli maskotlar, Başkent’teki okul etkinliklerinde çocukların ilgi odağı oldu.
‘Çiçek ve çocuk’ temasıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda kapılarını açacak olan EXPO 2016 Antalya’nın okullardaki tanıtımları aralıksız sürerken, sevimli maskotlar Ece-Efe, bu kez Başkent Ankara’daydı. EXPO 2016 Antalya Ajansı ile Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak çalışması sonucu belirlenen 100 devlet ve özel okulunda tanıtım etkinliklerine başlandı.
Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörlüğü, Türkiye’nin ilk EXPO’sunun tanıtımı ve sunumunu detaylı bir şekilde yaparken, öğrencilere tanıtım materyalleri, toprak ve tohum kitleri ile broşürler dağıttı. Ankara Lions Kulübü Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi, Çocuk Sevenler Derneği İlkokulu ve Sınav Koleji’ndeki tanıtım etkinliklerinde sevimli maskotlar öğrencilerden büyük ilgi gördü. Onlarca çocuk, Ece-Efe ile bol bol fotoğraf çektirip oyun oynadı.
EXPO 2016 Antalya Ajansı yetkilileri, başkent Ankara’daki etkinliklerin mart ayı sonuna kadar farklı okullarda devam edeceğini açıkladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle