Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dünya şampiyonuna coşkulu karşılama

FRANSA’da düzenlenen Liselerarası Hentbol Şampiyonası’nda Dünya Şampiyonu olan Serik Akdeniz

FRANSA’da düzenlenen Liselerarası Hentbol Şampiyonası’nda Dünya Şampiyonu olan Serik Akdeniz Yükseliş Koleji, Antalya Havalimanı’nda coşkuyla karşılandı.
FRANSA"DA DUZENLENEN LISELERARARASI HENTBOL SAMPIYONASI"NDA DUNYA SAMPIYONU OLAN SERIK YUKSELIS KOLEJI, ANTALYA HAVALIMANI"NDA COSKUYLA KARSILANDI. (FOTO-DHA: NAMIK KEMAL KILINC/SERIK)
Rize’de yapılan Türkiye Liselerarası Hentbol Şampiyonası’nda, şampiyon olan Serik Akdeniz Yükseliş Koleji Hentbol Takımı, Fransa’da 11 Mart’ta başlayan Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etti. Finalde ev sahibi Fransa ile karşılaşan Yükseliş Koleji Hentbol Takımı, rakibini 25- 24 yenerek Dünya Şampiyonu oldu. Gece Fransa’dan dönen şampiyon takım, Antalya Havalimanı’nda coşkuyla karşılandı. Kent protokolü ve taraftarların yer aldığı karşılamada davul zurna çalındı, meşaleler yakıldı.

Serik Belediye Başkanı Ak Partili Ramazan Çalık, “Bu duyguyu bize yaşatan hentbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Türk spor tarihinde liseler düzeyinde ilk defa Türkiye adına okulumuz dünya şampiyonu olmuştur. Okul yönetimini, teknik heyeti ve sporcuları kutluyorum. Onlar için ne yapsak azdır” dedi.DHA