Hoşgeldiniz  

Dünya Çevre Gününde Kadınlar Çiçek Açtı

Semih Köken | 06 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Dünya Çevre Gününde Kadınlar Çiçek Açtı

 

“Antalya Kadınlar Çiçek Açıyor” Platformuna Kemerli bayanlarda destek verdi.

Kemer Belediyesinin de destekleri ile, Hatice Bozkurt tarafından sosyal medya üzerinden başlatılan Dünya Çevre Gününde “Antalya Kadınlar Çiçek Açıyor” Platformu, kadınların ortak çalışması ile büyümeye devam ediyor.
Antalya Kadınlar Çiçek Açıyor Projesi’nin amacının Antalya’nın mutlu, güzel ve huzurlu tarafını dünyaya göstermek olduğunu belirten projenin mimarı Hatice Bozkurt Antalya varyantta kadınları buluşturdu.
Antalya Varyantta yapılan etkinliğe +13 yaş çiçekli elbiseleri başlarında çiçekli taçları ile, Kadınlar Çiçek Açıyor Antalya Platformu Yürütme Kurulu Genel Başkanı Hatice Bozkurt, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül, Kemer Hayvanları Koruma Derneği (Kem-Hay) Başkanı Serpil Nur Abiral, Antalya’lı bayanların yanı sıra Kemerli bayanlarda katıldı.

Hatice Bozkurt yaptığı basın açıklamasında; Hiç şüphesiz Dünyanın en güzel şehri Antalya da bir çiçeğin güzelliğine ne narinlerine sahip dünyadaki tüm kadınları kucaklayan “Kadınlar Çiçek Açıyor Antalya” projesiyle amacımız Antalyanın huzur dolu, mutlu bir şehir olduğu mesajını “Kadınlar ve Çiçekler” ile dünyaya vermektir. Kadınlar Çiçek Açıyor projesi “Kadın ve Çiçek” konsepti üzerine hazırlanmıştır. Katılan tüm kadınlar çiçekli elbiselerini giyip, başlarına Çiçekler takarak ellerinde çiçeklerle, havaya balonları bırakıp, Gülen gözlerle dünyaya “Antalya, Dünyanın huzura açılan kenttir” mesajını vereceklerdir. Antalya’daki Kadın Derneklerinin yüksek katilimi ile kurulan Kadınlar Çiçek Açıyor Platformu ile oluşturulan bu yolculuğun, Dünyanın dikkatini çekeceğine ve şehrimize yeni bir sinerji kazandıracağına inanıyoruz. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle