Hoşgeldiniz  

Doyran’a sıcak asfalt ve kaldırım sonrası otopark…

SEMİH KÖKEN | 05 Haziran 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

DSC_0525Mahalle statüsü kazanan ve Konyaaltı Belediyesi sınırlarına dahil edilen köylere yatırımlar sürüyor. Çakırlar Sosyete Pazarı’nın ardından Doyran Piknik Alanı ve Pazar Yerinde sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarına başlayan ve kısa bir süre içinde tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, şimdide otopark yapımına başladı.

Geçtiğimiz aylarda Doyran Piknik Alanı ve Pazar Yerinde çalışmaları inceleyen ve bölge halkına otopark sözü veren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, verdiği talimat üzerine çalışmaların başlatıldığını söyledi. Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün 3 bin metrekare alan üzerinde otopark düzenlemesine başladığını ifade eden Başkan Böcek, Doyran Piknik Alanı ve Pazar Yerine yapılacak 150 araçlık otoparkın, hem bölgeyi ziyaret eden vatandaşların hem de bölge esnafının kullanımına uygun olacağını kaydetti.

Başkan Muhittin Böcek, 2014 Yerel Seçimleriyle birlikte mahalle statüsü kazanan ve kendi ilçe sınırlarına dahil edilen köylere yatırımların, önümüzdeki günlerde de artarak devam edeciğini söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle