Hoşgeldiniz  

Dövmeleri olmayınca kurtuldular

Semih Köken | 29 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Antalya’da uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuksuz yargılanan 2 sanık, tanıkların ‘Torbacıların boynunda dövme vardı’ diye beyanda bulunması üzerine beraat etti.

Yeşildere Mahallesi’nde 19 Şubat ve 21 Mart günü şüphe üzerine durdurulan üç araçta yapılan aramada, 3’er paket esrar ele geçirildi. Otomobildekilere uyuşturucu maddeyi nereden aldıkları sorulunca, şüpheliler 1169 Sokak’taki bir gecekonduyu gösterdi. Bunun üzerine polis esrar satıldığı iddia edilen gecekonduya operasyon düzenledi. Ancak yapılan aramada uyuşturucu maddeye rastlanmadı. Gecekonduda uyuşturucu madde sattığı iddia edilen H.Ç. ile Ş.Y. hakkında 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

MADDE BAĞIMLILARI TANIK OLARAK DİNLENDİ

Polis merkezinde sanıkları teşhis eden madde bağımlıları, mahkemedeki ifadelerinde ise uyuşturucu aldıkları kişilerin boynunda dövme olduğunu iddia etti. 22 yaşındaki Y.K., 3 paket esrarı 80 lira karşılığında, boynunda dövme olan kısa boylu bir kişiden aldığını söyledi. 23 yaşındaki S.C. de kendisi otomobilde beklerken arkadaşı Y.K.’nın boynunda dövme olan, esmer tenli birinden esrar aldığını, 50 metre kadar gittikten sonra polisin kendilerini yakaladığını söyledi. 2 sanığın da boynunda dövme bulunmadığı tespit edilince delil yetersizliğinden beraatlarına karar verildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle