Hoşgeldiniz  

Dosso Dossi podyumunda melekler geçidi

Semih Köken | 16 Mayıs 2017 | Antalya Haber, Gündem, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Dosso Dossi podyumunda melekler geçidi

DÜNYACA ünlü top model Adriana Lima’nın baş manken olarak podyuma çıkacağı Dosso Dossi Fashion Show’un açılış defilesinde, Victoria’s Secret mankenleri Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros’un yanı sıra Rus modeller Victoria Lopyreva ile Viki Odintcova da yürüyecek.

Antalya’da 8- 13 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show’un açılış defilesi, 9 Haziran akşamı yapılacak. Son olarak Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov’un kızı Liza Peskova’nın konuk olarak yer alacağının açıklandığı moda günlerinin eğlence ve konser organizasyonları da dikkat çekici. Dosso Dossi gecelerini Dima Bilan, Nikolay Baskov ve Ayşe Hatun Önal konserleri renklendirecek. Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, yardımcılarını Antalya’ya göndererek son hazırlıkların ve planlamaların yapılmasını istedi. Açılış defilesinin gerçekleşeceği The Land of Legends Theme Park’ı inceleyen organizasyon komitesi, programdaki her ayrıntıyı tek tek gözden geçiriyor.

Dosso Dossi Fashion Show’un 2017 programını dünya çapında büyük ses getirmesi için planladıklarını belirten Hikmet Eraslan, her ayrıntıyı düşündüklerini söyledi. ‘Bugüne kadarki en büyük organizasyon’ sloganı ile hazırlıkların yapıldığını kaydeden Eraslan şöyle dedi:

“The Land of Legends Theme Park ortaklığıyla 8-13 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek şov ile dünyanın gözü Antalya’ya çevrilecek. Modanın kalbinin attığı bir organizasyona imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gerek modellerimizle, gerek görsel şovumuzla çok ses getirecek bir etkinlik hazırlıyoruz. Adriana Lima, Isabeli Fontana, Ana Beatriz Barros ve Izabel Goulart’a, Rusya’nın ünlü isimleri Viktoria Odintsova ve Victoria Lopyreva da eşlik edecek. Bu şov Türkiye’de bir ilk olacak ve uzun süre konuşulacak.”

Dosso Dossi Fashion Show’un Brezilyalı melekleri, The Land of Legends Theme Park’taki podyumu Rio Karnavalı’na çevirecek. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Victoria’s Secret’in dört meleğini aynı anda podyuma çıkartacak olan Dosso Dossi Fashion Show, unutulmazlar arasında yerini alacak. Açılış defilesinin ardından The Land of Legends Theme Park içinde lazer, su ve ışık gösterileri yapılacak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle