Hoşgeldiniz  

Döşemealtı sinemaya kavuştu

Semih Köken | 28 Şubat 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Döşemealtı sinemaya kavuştu

Döşemealtı Yeşilbayır Mahallesinde önümüzdeki günlerde hizmete girecek Flora Park Alışveriş Merkezi bünyesindeki 3 ayrı sinema salonu film gösterimlerine başladı. Sinema salonlarının açılışı ise İlçe protokolü tarafından yapıldı.

 

Döşemealtı İlçesi, Belediyenin vizyon projeleriyle çağdaş ve modern bir kimliğe bürünürken, kültürel ve sanatsal alanda da adından söz ettiriyor. Yeşilbayır Mahallesinde önümüzdeki haftalarda hizmete girecek Flora Park Alışveriş Merkezi bünyesinde 3 ayrı sinema salonu film gösterimlerine başladı. Sinema salonlarının açılış galasına ilçe protokolü de katıldı.

Kültür ve sanatta da söz sahibi

Açılışta konuşan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçenin gelişimi için her alanda çaba sarf ettiklerini söyledi. Başkan Genç, “Döşemealtı’nın sinemayla tanışmasının gururunu yaşıyorum. Antalya’nın parlayan yıldızı olan ilçemiz sanatla da ön plana çıkmaya başlayacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Döşemealtı halkı bundan sonra sinema izlemeye kent merkezine gitmek zorunda kalmayacak.” dedi.

Protokol sinema izledi

Döşemealtı’nın kalkındırmaya ve her geçen gün daha da yaşanılır hale getirmeye çalıştıklarını kaydeden Kaymakam Mehmet Baygül, AVM ve sinemanın ilçeye kazandırılmasıyla gelişimin hızlanacağını söyledi. Açılış kurdelesi ilçe protokolü tarafından kesildi. Ardından açılışa katılanlar gösterime giren filmi izledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle