Hoşgeldiniz  

Döşemealtı Gençlik Bayramı’na hazır

Semih Köken | 17 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Döşemealtı Gençlik Bayramı’na hazır

DÖŞEMEALTI Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla özel kutlama programı hazırladı. 8 gün sürecek Gençlik Haftası kutlamaları çarşamba günü fener alayı yürüyüşüyle başlayacak.

Döşemealtı Belediyesi Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ‘Gençlik Şöleni’ düzenleyecek. Gençlik Şöleni kapsamında ilçe adeta gelin gibi süslenirken çarşamba günü yapılacak fener alayı için halka binlerce meşale ve Türk bayrağı dağıtılacak. Geçtiğimiz yıl ilk kez yapılan ve Döşemealtı İlçesi’nin yanı sıra Antalya merkez ve diğer ilçelerinden de binlerce kişinin katıldığı Döşemealtı Fener Alayı’na bu yıl katılımın çok daha fazla olması ve etkinliğin daha görkemli geçmesi bekleniyor.

GÖRKEMLİ KUTLAMA

Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen şölen kapsamındaki Fener Alayı yürüyüşü saat 18.00’da belediye binası önünden başlayacak. Atatürk Caddesi’ni takiben Yığmalar Kavşağı’na yürüyecek olan katılımcılar, tekrar belediye binasına gelecek. Döşemealtı protokolünün de katılacağı fener alayı yürüyüşü sırasında araçlardan Onuncu Yıl Marşı çalınacak, Atatürk’ün sesinden Gençliğe Hitabe dinletilecek. Vostalya Grubu da klasik araçlarıyla fener alayını selamlayacak.

SEVCAN ORHAN VE VOLKAN KONAK DÖŞEMEALTI’NDA

Fener alayının hemen ardından sanatçılar Sevcan Orhan ile Volkan Konak konser verecek. Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatılan alanda, yöresel halk oyunları ve çeşitli grupların gösterileri de yer alacak.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ TÜM DÜNYAYA HAYKIRALIM”

Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutlamak istediklerini söyleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Ülkemiz çok karışık ve zor bir dönemden geçiyor. Amacımız Gençlik Haftası ile hem Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak hem de onun gençlere armağan ettiği Gençlik ve Spor Bayramı ile birliğimizi, beraberliğimizi ve dayanışma ruhumuzu tüm dünyaya haykırmak” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle