Hoşgeldiniz  

Döşemealtı Belediyesi’nden Kadın Personele 8 Mart izni

Semih Köken | 07 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Döşemealtı Belediyesi’nden Kadın Personele 8 Mart izni

Antalya’nın Döşemealtı Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle kadın personele 1 günlük idari izin verdi. Döşemealtı Belediyesi’nde çalışan yönetici, memur, işçi ve hizmet alımı ile çalışan tüm kadın personel, toplu iş sözleşmesi kapsamında 8 Mart Çarşamba günü izinli sayılacak.

Başkan Genç sayesinde 8 Mart’da izin kullanabiliyoruz…

Döşemealtı Belediyesi bünyesinde bu yıl ikinci kez 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle idari izin kullanacak 121 kadrolu, sözleşmeli ve hizmet alımı ile çalışan kadın personel, sendikal haklarını koruyan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’e teşekkür ettiler.

Döşemealtı Belediyesi, sendikal haklara uyuyor…

Toplu İş Sözleşmesi’nde kadın çalışanlara özellikle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle 1 gün idari izin verileceği maddesi olduğuna dikkat çeken Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, yaptığı açıklamasında, “Belediyemiz bünyesinde çalışan kadın mesai arkadaşlarıma toplu iş sözleşmesi gereği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla, idari izin vereceğimi taahhüt etmiştim. Geçen yıl başlattığımız bu uygulama bu yıl da devam ediyor. Bu vesile ile başta Belediyemiz bünyesinde ki mesai arkadaşlarım olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle