Hoşgeldiniz  

Dolandırıcılıktan tutuklandı

Semih Köken | 05 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Dolandırıcılıktan tutuklandı

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde daire kiralamak vaadiyle 2 bin lira aldığı bir kişi tarafından dolandırıcılık iddiasıyla şikayet edilen Ç.Y., Moldovalı bir kadınla cinsel ilişki sırasında yakalandı.

İnternet sitesi üzerinden Kemer’de kiralık daire ilanı veren 29 yaşındaki Ç.Y., daireyi tutmak isteyen bir müşteriyle anlaştı. Ç.Y.’ye elden 2 bin TL teslim eden müşteri bir süre sonra dolandırıldığı iddiasıyla Kemer Emniyet Müdürlüğü’ne başvurdu. Şikayet üzerine çalışma başlatan Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Ç.Y.’yi kent merkezinde bir minibüsün içinde Moldova uyruklu 26 yaşındaki M.B. ile cinsel ilişki sırasında yakalandı.

Gözaltına alınan ve sorgusunda çok sayıda dolandırıcılık olayına karıştığı tespit edilen Ç.Y., polis merkezindeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece ‘dolandırıcılık’ suçundan tutuklandı.

Moldovalı kadın ise sınırdışı edilmek üzere Antalya Göç İdaresi Müdürlüğü’ne gönderildi.ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE DAIRE KIRALAMAK VAADIYLE 2 BIN LIRA ALDIGI MUSTERI TARAFINDAN DOLANDIRICILIK IDDIASIYLA SIKAYET EDILEN C.Y. (ORTADA , MOLDOVALI BIR KADINLA FUHUS YAPARKEN YAKALANDI.(FOTO:LEVENT YENIGUN/KEMER-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle