Hoşgeldiniz  

Dikkat !.. Antalya üşüyecek… İşte o tarih…

SEMİH KÖKEN | 14 Mart 2020 | Gündem, Kemer Güncel A- A+

Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Burdur, Isparta ve Antalya’yı kapsayan bölgenin önümüzdeki pazar gününden itibaren soğuk ve yağışlı bir havanın etkisi altına gireceğini açıkladı. Sıcaklıklar sahil kesimlerinde 4, iç kesimlerde ise 10 derece azalacak.

Meteorolojiden yapılan uyarı şöyle:

“Bölgemizin 15 Mart Pazar günü Balkanlar üzerinden gelen mevsime göre soğuk ve yağışlı yeni bir sistemin etkisi altına gireceği tahmin ediliyor.

Bölgemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının Pazar gününden itibaren Balkanlar üzerinden gelmesi beklenilen soğuk ve yağışlı sistem ile birlikte önümüzdeki hafta başında sahil kesimlerinde 2 ila 4, iç kesimlerde hissedilir derecede (5 ila 10 C derece) azalacağı ve mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Bir süredir mevsim normallerinin oldukça üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının önümüzdeki hafta hissedilir derecede azalması ile birlikte normallerinin altına düşmesi beklendiğinden başta sağlık sorunları olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle