Hoşgeldiniz  

Demre’de sahiller temizlendi

Semih Köken | 21 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Demre’de sahiller temizlendi

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Demre Hizmet Birimi’ne bağlı ekipler, ilçenin tüm sahillerinde temizlik seferberliği başlattı.

Turizm sezonunda vatandaşların doldurduğu Demre sahillerinde, Büyükşehir Belediyesi ekipleri temizlik seferberliği başlattı. Demre Hizmet Birimine bağlı temizlik, ilaçlama, park bahçeler ve mezarlık ekipleri, turizm açısından büyük önem taşıyan Çayağzı, Sülüklü ve Taşdibi sahillerinde temizlik çalışması yaptı. Hava sıcaklığının artmasıyla birlikte yerli yabancı tüm vatandaşların akın ettiği plajlar ve sosyal alanlarda temizlik işlerine hız veren ekipler, sahil temizleğinin yanı sıra çevre düzenlemesi de gerçekleştirdi. Sahilin ve denizin keyfini yaşayan vatandaşlar, çalışmalardan dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

TURİZM İÇİN TEMİZLİK ÖNEMLİ

İlçe sahillerinin temizliğine büyük önem verdiklerini vurgulayan Büyükşehir Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, “Sürdürebilir turizmin temeli ancak çevre ve çevrenin korunmasıyla gerçekleşir. Yaz aylarında oldukça hareketli olan sahillerimizde vatandaşlarımız tatillerini huzurlu bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için temizlik çalışmasına daha çok önem veriyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak temizlik çalışmalarının yanı sıra turizm bölgelerinde çevre düzenlemesi de gerçekleştiriyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle