Hoşgeldiniz  

Demokratik Kongo Heyeti Expo 2016’yı Ziyaret Etti

Semih Köken | 31 Ağustos 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Yaşam A- A+

Demokratik Kongo Heyeti Expo 2016’yı Ziyaret Etti

Demokratik Kongo Cumhuriyeti Ticaret Odası Başkanı Jean Calvin Mbwesolusey, EXPO 2016 Antalya sergi alanını ziyaret etti.

Türkiye’nin ilk EXPO’su olan EXPO 2016 Antalya‘nın katılımcıları arasında yer alanDemokratik Kongo Cumhuriyeti‘nden iş adamları heyeti, Aksu ilçesindeki sergi alanını ziyaret etti. Demokratik Kongo Ticaret Odası Başkanı Jean Calvin Mbwesolusey ve ülke komiseri Andy Kabungulu, VİP Binası’nda EXPO 2016 Antalya Genel Komiseri Büyükelçi Erdoğan Kök tarafından karşılandı. Ülke komiseri Kabungulu, EXPO 2016 Antalya anı defterini imzaladı ve karşılıklı hediye takdimleri yapıldı.

22 Nisan’da kapılarını açılan 112 hektarlık alanı golf aracı ile gezen heyet, DemokratikKongo Pavilyonu’nu da inceledi. Demokratik Kongo Ticaret Odası Başkanı Jean CalvinMbwesolusey, ülkesi ile Türkiye arasında başta tekstil ve mücevher ticareti olduğuna dikkat çekip, “EXPO 2016’ya ülke olarak katılmaktan onur duyuyoruz. Etkileyici bir EXPO, hayran kaldık” dedi. Büyükelçi Kök ise EXPO 2016’nın her iki ülkenin ticaret ve dostluğuna katkı koyacağına inandığını belirtti.

Heyet daha sonra simge yapı olan 101 metre yüksekliğindeki Turkcell EXPO 2016 Kulesi’ne çıktı. Büyükelçi Kök, kulenin seyir terasında konuk heyete 112 hektarlık alanı ve yatırımları anlattı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle