Hoşgeldiniz  

Demokrasi nöbetleri sona erdi

Semih Köken | 11 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Demokrasi nöbetleri sona erdi

DARBE girişimine düzenlenen demokrasi nöbetlerinin son gününde konuşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, “Bu millete, al bayrağa hainlik etmeyenlerle devlet uğraşmaz. Toplum içerisinde fitne fücur çıkaranlara kesinlikle aldanmayın ve bunları bize ihbar edin” dedi.

 

Antalya’da 15 Temmuz darbe girişimini protesto eden vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı’nda 27 gündür devam eden ‘Demokrasi Miting’ine akın etti. Alanda darbe ve FETÖ’ye karşı slogan atan vatandaşlar, Türk bayraklarını dalgalandırdı. Demokrasi mitingine Vali Münir Karaloğlu, Tugay ve Garnizon Komutanı Piyade Albay Tahir Savran, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Ak Parti İl Başkanı Rıza Tümer de katıldı. Vali Karaloğlu, 15 Temmuz’la herkesin bir araya geldiği bir manzara oluştuğunu söyledi. 27 gündür Antalyalıların meydanları doldurduğunu aktaran Karaloğlu, “Bizim birliğimize, kardeşliğimize kastedenler karşısında dimdik dururuz dediniz, hepinize teşekkür ediyorum. Siz yapacağınızı yaptınız, şimdi sıra bizde. Cumhurbaşkanı bize ‘Bu hainlerin inine girin. Onları teker teker temizleyin. Ama hukuktan da ayrılmayın’ dedi” şeklinde konuştu.

FİTNE ÇIKARANLAR VAR

Antalya’da hainleri devletin her kademesinde temizleyeceklerini belirten Münir Karaloğlu, şöyle konuştu: “Toplumda bazı insanlarımızın bir tedirginliği var. Bu tedirginliği birileri özellikle yaratmış olabilir. Toplumun arasında fısıltı gazetesiyle ‘Şimdi sıra size geliyor’ diye şeyler söyleniyor. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu millete, al bayrağa hainlik etmeyen hiç kimseyle devlet uğraşmaz. Yaşam biçimi ne olursa olsun uğraşmaz. Toplum içerisinde fitne fücur çıkaranlara kesinlikle aldanmayın ve bunları bize ihbar edin.”

BAŞKAN MENDERES TÜREL

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel de demokrasi nöbetlerini evlerde, iş yerlerinde, arabalarda, camilerde, her yerde devam edeceklerini söyledi. Türel, “Su uyur, düşman uyumaz. Antalya’da Türkiye fotoğrafını meydanda gördük. Antalya Türkiye’ye örnek oldu` dedi.

ASKER POLİS YAN YANA

Akdeniz Bölge Bando Komutanlığı Cumhuriyet Meydanı’nda mini bir konser verdi. Öte yandan Antalya farklı kademelerde görev yapan polisler sahneye çıkarak askerlerle birlikte görüntü verdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle