Hoşgeldiniz  

DEĞİRMENDERE HALKI YOK SAYILMAMALI

SEMİH KÖKEN | 01 Şubat 2020 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

DEĞİRMENDERE HALKI YOK SAYILMAMALI

.  Değirmendere den isyan.        SÖZLENMEK İÇİN GÜN SAYARKEN ÖLÜM KAVŞAĞINA DÖNEN YOLDA CAN VERDİ.. TRAFİK KURBANI ELİF’İN TABUTUNA DUVAK ÖRTÜLDÜ
——
VATANDAŞ TRAFİKTE GÖRMEK VE GÖRÜLMEK İSTİYOR
——
DEĞİRMENDERE HALKI YOK SAYILMAMALI Haber Murat Kemaneci
Değirmendere kavşağında, burada gazetecilik faaliyetine başladığımız 2006 yılından beni çok sayıda insanın ölümüne ve yaralanmasına tanık olduk. Kavşak ve virajla ilgili haberlerimiz Karayolları tarafından açıklamalarla yalanlandı ama kazalar ve can kayıpları da devam etti. Değirmendere kavşağından 2 kilometre uzaktaki Palmiye kavşağına ve Club Med Palmiye’nin giriş çıkış güvenliği için yapılanlara baktıkça, ‘sorunların çözümü için otelci mi olmak lazım?’ diye düşünüyoruz. Bu soruya kendi cevabımız evet’tir.
Kemer’de rant erbabından başka kimsenin değeri yoktur. Bakın, örnek veriyorum, Kuzdere Caddesi’nde ters yöne giren suriyeli sürücünün çarptığı Bekir Tunçel hala sağlık sorunlarıyla boğUşurken, oradaki avm’nin servis araçları yorulmasın diye önlemler eksik alındı. Orada meydana gelebilecek kazaların sorumlusu beledİye başkan yardımcısı Emin Gül’dür. Bu saatten sonra Değirmendere kavşağındaki olası kayıpların sorumlularını da isim isim tarihe geçireceğiz.
——-
Göynük Mahallesi sınırları içindeki Değirmendere Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 18 yaşındaki Elif Sarı gözyaşları içinde toprağa verilirken, olayın meydana geldiği kavşağa gelen mahalle sakinleri yıllardır onlarca kişinin hayatını kaybettiği yolda önlem alınmamasından yakındı. Kazanın olduğu yerde Elif ile buluşacak olan arkadaşı Kadir Ertunç’un, bir hafta sonra sözleneceği kızın mezarına toprak atması yürekleri sızlattı. Kazanın meydana geldiği kavşağın yeniden düzenlenmesi için Kaymakamlık ve Belediye tarafından Karayolları Bölge Müdürlüğü nezdinde resmi süreç başlatılacağı öğrenildi. Kazaya karışan otomobilin sürücüsü Cezmi T. ise çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle