Hoşgeldiniz  

Değerli basın mensupları ve değerli Antalyalılar,

SEMİH KÖKEN | 05 Haziran 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Şubat ayından bu yana 35 bin 500 kilometre yol yaptım, on binlerce kişinin elini sıkıp, toplamda yüz binlerce kişiye hitap ettim. Antalya’nın 19 ilçesini en az 2’şer defa, 200’den fazla köyünü, 50’den fazla sivil toplum örgütünü ziyaret ettim. Tarım işçileri, ağaç işçileri, sanayi işçileri, matbaa çalışanları, otomotiv çalışanları, toptancı hal çalışanları, esnaf, turizmciler ve sanayicilerle toplantılar yaptım. Çok sayıda mahalle ve kahve toplantılarına katıldım, huzur evlerimize gittim.

 

Yarım yüzyılı aşan yaşamımı Antalya’da geçirmiş, Antalya’nın bütün ilçelerini ve birçok köyünü, yaylasını yakından tanıyan, yıllarca Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) gibi kurumlarda yöneticilik ve başkanlık yapmam dolayısıyla Antalya’yı, Antalya ekonomisinin sorunlarını bilen bir kişi olmama rağmen, Antalya insanından, işçisinden, köylüsünden, emeklisinden, işsiz gençlerden bir daha fazlasını öğrendim.

 

Görüştüğüm, konuştuğum on binlerce insanın her biri bana siyasetin gerçekten ülkemize hizmet etmek için kutsal bir iş olduğunu, insanımızın kaliteli bir demokrasiye, kaliteli devlet hizmetine, kaliteli bir siyasete ne kadar susamış olduğunu gösterdi. Ormana, Çimi, Tekke, Karamık gibi her köyde insanımızın asaletine bir kez daha tanık oldum, Türkiye’nin aydınlık geleceğine bir kez daha inandım.

 

Bütün Antalya halkına gösterdikleri sıcak ilgi için, bana bu güveni verdikleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Antalya milletvekili olarak üstleneceğim büyük sorumluluğu, çok değerli Antalya halkına layık biçimde yürütmek için bütün benliğimle, bütün varlığımla, onurlu ve dürüst bir biçimde  çalışacağıma söz veriyorum.

 

7 Haziran’da CHP iktidarı bütün Türkiye’yi, bütün Antalya’yı sevgiyle kucaklayacak ve özlediğimiz huzur ve istikrar ortamını yeniden kuracaktır.

 

Bu inançla, seçim kampanyasıyla ezilen kesimlerin sesi olarak Türkiye’ye ümit veren Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere bütün CHP örgütüne, ilçe, köy ve mahalle ziyaretlerimizde bizimle birlikte koşan fedakar parti mensuplarımıza, ayrıca 7 Haziran’da milletimizin oylarına sahip çıkacak olan sandık görevlilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Seçim sürecinde siyasi rekabetin, seçim rekabetinin çağdaş bir biçimde yaşanmasına katkı sağlayan, siyasi nezakete saygı gösteren bütün siyasi partilere ve adaylarına, seçim sürecinde yaptıkları haberlerle, yazdıkları yazılara bize yol gösteren yazılı ve görsel medya mensuplarına teşekkür ediyorum.

 

Saygılarımla

 

Çetin Osman Budak

CHP Antalya Milletvekili Adayı

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle