Hoşgeldiniz  

Darbe mağdurlarını Süper Kupa finaline götürüyor

Semih Köken | 31 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Darbe mağdurlarını Süper Kupa finaline götürüyor

ANTALYA Galatasaray Store mağazası sahibi ve aynı zamanda Galatasaray Kongre üyesi Bahtiyar Muradov, darbe girişimi sırasında yaşamını yitirenlerin birinci derece yakınları ile gazilerin de bulunduğu 10 kişiyi, Beşiktaş ile Galatasaray arasında 13 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45’te Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak Turkcell Süper Kupa finaline götürecek.

Kişisel sosyal medya hesaplarından bu konuda açıklama yapan Bahtiyar Muradov, götüreceği 10 kişinin seyahat, yemek, maç bileti dahil tüm masraflarını karşılayacağını duyurdu. Ülkede yaşanan olaylardan büyük üzüntü duyduğunu söyleyen Bahtiyar Muradov, “Millet olarak çok büyük bir sınavdan geçtik. Bu vatan bizim ve gidecek başka yerimiz yok. Bu vatan uğruna canını verenleri rahmetle anıyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Herkes şehit yakınları ve gaziler için bir şeyler yapmaya çalışıyor. Bu çorbada benim de tuzum olsun istedim. Kendi imkanlarımla 10 kardeşimizi Süper Kupa maçına götürüp moral vermek istiyorum” dedi.

Bahtiyar Muradov, Soma faciasında da GS Store Mağazası’nın bir haftalık kazancını hayatını kaybeden madencilerin ailelerine bağışlamıştı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle