Hoşgeldiniz  

‘Cumhurbaşkanımız her hafta Antalya’yı arayıp soruyor’

Semih Köken | 13 Şubat 2022 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

‘Cumhurbaşkanımız her hafta Antalya’yı arayıp soruyor’

AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatı tarafından Muhtarlar ve Mahalle Başkanları İstişare Toplantısı düzenlendi. Toplantıya Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, MKYK üyeleri ve Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal, İbrahim Aydın, Kemal Çelik, Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol’la birlikte ilçe yönetimi, mahalle başkanları ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda konuşan İbrahim Ethem Taş, kendilerinin vatandaşlarla buluşmalar gerçekleştirdiği zaman bazılarının erken seçim var zannettiğini belirterek, “Biz, diğer partiler gibi değiliz, her zaman vatandaşlarımızla bir araya geliriz. 20 yıldır bizim partimiz iktidardaysa tek başına Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu ülke yönetiliyorsa, bizlerin sahada olması ve milletin dertleriyle dertlenmesinden geçiyor” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZ MANAVGAT’TA KRİZ TOPLANTISINA BAŞKANLIK ETTİ’

İbrahim Ethem Taş, Manavgat’ta Türkiye’nin en büyük yangınının yaşandığını anlatıp, “Bu yangında bizler, milletvekillerimiz hep sahadaydı. Bakanlarımız da sürekli buradaydı. Tüm muhtarlarımızla görüştüler. Bakanlarımız, Manavgat’ta olan tüm muhtarlarımızı ve mahalle başkanlarımızı tanıyor. Nasıl tanıyorlar, çünkü biz krizi Ankara’dan değil, Manavgat’tan yönettik. Geldik yanan evleri tek tek gezdik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, buraya geldi ve ‘Ben milletimin yanındayım, milletimin hizmetkarıyım’ dedi. Geldi, AFAD’da kriz yönetim toplantısına başkanlık etti” diye konuştu.

AK PARTI MANAVGAT ILCE TESKILATI TARAFINDAN MUHTARLAR VE MAHALLE BASKANLARI ISTISARE TOPLANTISI DUZENLENDI. TOPLANTIYA AK PARTI IL BASKANI IBRAHIM ETHEM TAS, MKYK UYELERI VE ANTALYA MILLETVEKILLERI MUSTAFA KOSE, TUBA VURAL COKAL, IBRAHIM AYDIN, KEMAL CELIK, MANAVGAT ILCE BASKANI AHMET ALI EROLLA BIRLIKTE ILCE YONETIMI, MAHALLE BASKANLARI VE MAHALLE MUHTARLARI KATILDI.	(FOTO:MANAVGAT-DHA)

‘YÜKLÜK DIŞINDA HİÇBİR EKSİK YOK’

Toplantının ardından Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve milletvekilleri, yangın nedeniyle Demirciler Mahallesi’nde evi zarar gören Zeynep Arslan’a TOKİ tarafından yeni yapılan evi gezdi. Ziyaret sırasında milletvekillerine yeniden yapılan evi hakkında bilgi veren Zeynep Arslan, “Ben böyle olacağını hayal etmiyordum. Bana çevremden, ‘evi yarım bırakırlar’ diye söylendi. Ama hiçbirşeyi eksik bırakmadılar. Kullandıkları malzeme de çok kaliteli. Sadece biz köylü insanıyız, bir tek yüklük eksik” dedi. Milletvekili Tuba Vural Çokal da “Yüklüğü de yaparlar, onlar yapmazsa ben yaptırırım. Yüklük dediğin nedir ki? 2 tahta ve bir kapak” dedi.

‘CUMHURBAŞKANIMIZ HER HAFTA SORUYOR’

Antalya Milletvekili Kemal Çelik de, “Cumhurbaşkanımız her hafta bizi arayıp, evlerin durumunu ‘bitiremediniz mi daha’ diye soruyor. Biz de korkuyoruz, ‘Efendim çalışmalar hızla devam ediyor’ diye cevap veriyoruz” diye konuştu.

‘BİRÇOK VATANDAŞIMIZ BAYRAMA KADAR EVLERİNE GİRECEK’

Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, evi gezdikten sonra yaptığı açıklamada, vatandaşlara söz verdikleri gibi evlerinin inşaatlarına başladıklarını belirterek, “Şu anda Manavgat’ta TOKİ’nin yaptığı evler bitiyor. Söz verdiğimiz gibi, Ramazan Bayramı’na kadar birçok vatandaşımız yeni evlerine girmiş olacak” dedi.

AK PARTI IL BASKANI IBRAHIM ETHEM TAS VE MILLETVEKILLERI, YANGIN NEDENIYLE DEMIRCILER MAHALLESINDE EVI ZARAR GOREN ZEYNEP ARSLANA TOKI TARAFINDAN YENI YAPILAN EVI GEZDI.(FOTO:MANAVGAT-DHA)

AK PARTI IL BASKANI IBRAHIM ETHEM TAS VE MILLETVEKILLERI, YANGIN NEDENIYLE DEMIRCILER MAHALLESINDE EVI ZARAR GOREN ZEYNEP ARSLANA TOKI TARAFINDAN YENI YAPILAN EVI GEZDI.(FOTO:MANAVGAT-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle