Hoşgeldiniz  

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya’da

Semih Köken | 13 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya‘da trafik kazasında yaralanan iş adamıSerhat Albayrak ve ailesini tedavi gördükleri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile akşam saatlerinde Cumhurbaşkanlığı uçağıyla Antalya Havalimanı’na geldi.

Erdoğan’ı havalimanında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve diğer yetkililer karşıladı.

Havalimanından Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçen Erdoğan, dün Antalya‘da trafik kazasında yaralanan, Bakan Berat Albayrak‘ın da ağabeyi olan iş adamı Serhat Albayrakve ailesini ziyaret etti.

Hastanede yaklaşık 2 saat kalan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığına ait uçakla kentten ayrıldı.Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, hastaneden ayrılırken yol kenarlarında bekleyen vatandaşlarla bayramlaştı.

İş adamı Albayrak, eşi Pakize Şule Albayrak ve iki çocuğu, dün Antalya‘da trafik kazasında yaralanmıştı.

Erdoğan’ın ziyaretinin ardından, tedavisi tamamlanan Serhat Albayrak, eşi ve çocuklarının hastaneden taburcu edildikleri öğrenildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle