Hoşgeldiniz  

CLK Akdeniz’den, gazetecilere özel indirim

Semih Köken | 17 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

CLK Akdeniz’den, gazetecilere özel indirim

ANTALYA Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ve CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ arasında indirimli elektrik satış protokolü imzalandı. Protokolle, AGC üyesi gazetecilere yüzde 10 indirim yapılacak.

AGC ve CLK Akdeniz Elektrik gazetecilerin indirimli elektrikten faydalanmaları için bir protokole imza attı. AGC Başkanı Mevlüt Yeni ve CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Halit Bakal’ın imzaladığı protokolle, cemiyet üyesi sarı basın kartı sahibi gazeteciler, serbest tüketici limitini geçmeleri durumunda indirimli elektrikten yararlanabilecek.

“ÇORBADA TUZUMUZ OLSUN İSTEDİK”

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Halit Bakal, gazetecilere özel tarifeyle ilgili bilgi verdi. Bakal, tarifenin detaylarını şöyle anlattı:

“Bu tarife, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından belirlenen yıllık limitin üzerinde aktif elektrik enerjisi kullanarak serbest tüketici statüsünde olan tüketicileri kapsıyor. Basın toplumun paratoneridir. Basın emekçilerinin çalışmalarını icra ederken biz de çorbada tuzumuz olsun istedik. Kamuoyunu aydınlatmakla görevli gazetecilerin evlerinde, işyerlerinde tükettikleri enerjiyi indirimli olarak kullanabilmeleri için cemiyetimizle işbirliğine önem verdik”.

Bakal, artı 5 puan indirimli elektrik satış sözleşmesi hazırladıklarını kaydederek, “Yıllık tüketimi 3600 kilovat/saat (kWh) olan sarı basın kartı sahibi ve AGC üyesi gazeteciler bu indirimden faydalanabilecek. Tarifeden yararlanmak için aylık faturanın 125 liranın üzerinde olması gerekiyor” dedi.

“CLK İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDEYİZ”

Antalya’da enerji tüketiminin özellikle yaz ve kış aylarında oldukça yoğun olduğuna dikkati çeken AGC Başkanı Mevlüt Yeni ise meslektaşlarının indirimli elektrik kullanımını sağlamak amacıyla protokolle imza attıklarını söyledi.

Mevlüt Yeni, CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ ile ticari bir anlaşma yaptıklarını belirterek, “Burada indirimli bir abonelik sözleşmesi söz konusu. CLK Antalya’da çok rahat işbirliği yapabildiğimiz, sorunlarımızı hızlıca çözebildiğimiz bir yönetime sahiptir. Biz hiçbir konuda geri çevrilmedik. Dolayısıyla bu protokolle isteyen meslektaşımız indirimli elektrik uygulamasından yararlanmak için CLK Akdeniz’e başvurabilir” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle