Hoşgeldiniz  

ÇIRALI DA NELER OLUYOR

Semih Köken | 19 Şubat 2021 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

ÇIRALI DA NELER OLUYOR

Kemerin en güzel en doğal plajı olan Çıralı da son zamanlarda bir hareketlenme yaşanmaya başladı.

Sen Ben yok biz varız diyerek  Kemerin iktidarını eline geçiren Necati Hoca ve Aveneleri her işlerinde olduğu gibi  yine  karışık işler yapmaya devam ediyorlar.

Göreve geldikleri 2019 un mart ayında Çıralı da muhalif yerleri yıkan Hoca ve guruhu yine aynı bölgede 18 uygulamasını sopa gibi göstererek yine rant peşine düşmeye başladılar.

Öyle ki bazı Meclis üyelerinin çabaları ile bir çok yıkım kararı olan yerler zaman darlığı bahane edilerek veya menfaat karşılığında yıkım yapılmaması Çıralı halkında soru işaretleri oluşturmaya yetti de arttı bile.

Çıralı  406 parselle kaçak yapı diyerek tutanak tutulurken bu binalar yıkımdan muaf tutulması bunun en güzel örneklerinden biridir. Bunun yanında göstermelik olarak çadır evler yıkılırken Kemer Belediye ekipleri  Yıkım için geldikleri  5 haziran 2020 burayı yıkılmış gibi gösterip  rüşvet aldıkları iddia ediliyor.

çıralıda yıkım ile ilgili görsel sonucu

18 UYGULAMASI NEDİR ?

belediye 18 uygulaması nedir ile ilgili görsel sonucu

İmar hududu içinde bulunan binalı veya binasız arsa ve arazileri, malikleri veya diğer hak sahiplerinin muvafakatı aranmaksızın, birbirleri ile yol fazlaları ile, kamu kurumlarına veya belediyelere ait bulunan yerlerle birleştirmeye, bunları yeniden imar planına uygun ada veya parsellere ayırma işlemidir.
KEMER BELEDİYESİ 18 UYGULAMASI İLE VATANDAŞLARI TEHDİT EDİYOR.
Çıralının imar sorunun bilerek çözmediğini dile getiren vatandaşlar “Belediye ye yakın olan insanların işletmeleri çatır çatır çalıştı haksız kazançlar elde edildi. Bizler bunun için Başkana başvurduk Başkan “BENİ CİMERE ŞİKAYET ETMİŞSİNİZ BEDELİNİ ÖDEYEÇEKSİNİZ” diyerek binaları yıkılan  bizleri tehdit etmeye devam etti” dediler.
Bizim suçumuz  muhalefet olmak mı diyen vatandaşlar  Çadır EV , Merry Bungolow  gibi başkan ve meclis üyelerine yakın kişilerin hiç kıllarına dokunmadılar .İnşaat yasağı başladı diyerek bizleri mağdur ettiler.
YIKIMLARDA PARA VE RÜŞVET İDDİASI
çıralıda yıkım ile ilgili görsel sonucu
Kemer Belediye yıkım ekiplerinin Talimatla onu yık bunu yıkma deme gibi bir keyfiyet içinde olduklarını dile getiren vatandaşlar “Bizleri sindirmek için ellerinden geleni yaptılar bunları içinde büyük paralar döndüğünü duyuyoruz zaten yıkım yapılmayan yerlerden elli biz yine CİMER e şikayet edeceğiz ama bunlar CİMER ede yanlış bilgi veriyorlar.Kanun ve nizamlar önünde herkes eşittir ama nedense Necati hoca ve  ekibi bunları takmıyor  kimi kime şikayet edeceğiz bilmiyoruz”  dediler.
çıralıda yıkım ile ilgili görsel sonucu
YAKLAŞAN SEZON İÇİN KARAMSARIZ
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle