Hoşgeldiniz  

Çiçek Festivali Komitesi’nden Başkan Türel’e ziyaret

Semih Köken | 18 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Çiçek Festivali Komitesi’nden Başkan Türel’e ziyaret

ÇİÇEK Festivali Yürütme Kurulu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret ederek bu yıl 12’ncisi düzenlenecek festivale davet etti.

CICEK FESTIVALI YURUTME KURULU, BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MENDERES TUREL'I ZIYARET EDEREK BU YIL 12'NCISI DUZENLENECEK FESTIVALE DAVET ETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Çiçek Festivali Yürütme Kurulu üyeleri, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatları Birliği Başkanı Osman Bağdatlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti. Yürütme Kurulu üyeleri, Başkan Türel’i 20-21 Mayıs tarihleri arasında 12’ncisi düzenlenecek Antalya Çiçek Festivali’ne davet etti. Yürütme Kurulu üyeleri Başkan Türel’e festival ile ilgili bilgiler verdi.

Başkan Türel, 12. Çiçek Festivali’nin, Antalya’nın ev sahipliği yaptığı ‘Çiçek ve Çocuk’ temalı Botanik EXPO’suyla daha da anlam kazandığını söyledi. Türel, festivalin kesme çiçekçiliğin merkezi Antalya’nın tanıtımına da katkı sunacağını ifade etti. Antalya’nın Kanada’dan belediyeciliğin Oscar’ı sayılan ‘Beş Çiçekli Altın Şehir’ ödülünü kazandığını hatırlatan Türel, festivalin çiçek açan Antalya’ya çok yakıştığını belirterek, davet için teşekkür etti.

Ziyarette, Çiçek Festivali Yürütme Kurulu Üyeleri Başkan Türel’e çiçek takdim etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle